0

oyuncu olmak için ajansa bağlı olmak gerek case ajansı zor iş çalışma saatleri belli olmuyor

0

evet zaten orda senin fotoğraflarını çekerler vede sonrasinda bakarlar devam eden oyunlar veya yeni diziler veya sinemalar için uygunsa kreterlerin seni arayarak deneme çekimleri yaparlar sonrasında begenirseler başlarsınız.

0

bir ajansa basvuru yapilabilir eger kiriterler uygunsa kavul ederler

0

olunabilir case ajansları oyuncular için idealdir

0

günümüzde artık oluyor maalesef. bence olmamalı aslında oyunculuk dersini almalıdır. daha sonradan tiyatro yaparak kendi daha çok geliştirerek dizi oyuncusu falan olabilir ama insanlar kısa yoldan oyuncu olma derdinde artık. bir ajansa gidip orada bir oyunculuk olabilirsiniz. eğer ki yakışıklı insanız güzelsiniz veya kilonuz, boyumuz iyiyse ajanslar çoğu ajans artık oyunculuk eğitim almadan böyle kişileri alıyor. genel anlamda bazı kişileri gerçekten alıyorlar ve oyuncu yapıyorlar bazı dizilerde. oyuncak yapıyorlar ama genellikle küçük şeyleri veriyorlar diye biliyorum.

1

aranılan ve ihtiyaç duyulan bir tipe uygunsa niteliklerin, boyun, yaşın, kilon, fiziksel özelliklerin, konuşman ve aksanın, yeteneklerin olabilir. ama amacın oyunculuk mesleğinde isim yapmaksa gerekli eğitimi almak ve o arada ajansa başvurmak daha mantıklı olacaktır.

0

internetten bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım.herhangi bir cast ajansa başvurup figüran oyuncu falan olan çok.demek ki olunabiliyor.

1

bir ajansa başvurarak oyuncu olunabilir, mümkündür. tabii bunun yanında fiziğin düzgün olması, eğitim ve yetenek de gereklidir mutlaka. hattâ bunların arasında en önemlisi yetenektir. bazı oyuncular öyle bir role giriyor ki, bu kişi oyuncu olarak doğmuş demekten kendini alamıyor insan.

1

detaylı bilgilerini ve fotoğrafını eklersen olabilir. karakteristik bir görünüşün varsa veya çok yakışıklı/ güzelsen şansın artar