0

gun icinde mumkun olduunca tiklamaya calisiyorum. yani gunde 1 kere bile reklama tiklasam,site gelirlerinin artmasina vesile olacagiz fena mi.:) bazen de istemsiz olarak sayfa içerisinde bir yere dokunuyorum. reklam acildigi da oluyor yani bende. google adsense mi ne reklam parası oduyor ya sitelere.artik site iciaktiflige gore mi belirlenip veriliyor bu para yoksa tiklamalara mi bilemedigimden dolayi tiklamaya da calisiyorum reklamlara. site kazansin ki bizde kazanalim. mesela bugin siteye girecek olan arladaslar varsa site icerisindeki reklamlara arasira tiklasinlar. yani sadece benim tiklamamla bu site cok para kazanamaz. kazanir kazanir da yeterli olmaz boylesine guzel bir site icin.

0

ben bazen istemeden tikliyorun ama bazende gerçekten ilgimi çektiği için tikliyorun.

1

aklıma geldikçe tıklıyorum. cevap yazarken tıkandığım yerde düşünürken onlara bir tıklayıp açılmasını sağlıyorum bilgisayardayken. telefondan zor tabi biraz daha.

0

bazen yanlışlıkla tıklıyorum. bazende sitenin kazancı için tıklıyorum reklamlardan kazansınlar diye. ama bu iş içinde kazansak fena olmaz cidden.

0

arada oluyor bazen oda yanlışlıkla para kazandırsa ilerde olabilir

0

yanlışlıkla bazen tıklıyorum,
bazen bilerek açıyorum, ama işlem yapmadıktan sonra tıklamanin bir anlamı yok gibi.