2

sorumani para çekim alt limitini düşürmeli midir?

soruya cevap verdikten sonra sol taraftaki oklardan yukarı olanı tıklayın ki soruyu herkes görsün ve adminler para çekim alt limitini düşürsün biraz :)

9 cevap
0

olabilir mantıklı hem para lazım olanlar daha hızlı kazanmış olurlar ve site daha fazla kullanıcı çeker.

0

25 lira gayet yeterli bir lkmit bence. 50 tl idi ilk zamanlar bu limit burada. birde limite ulastiktan sonra istedigin zaman bekliyorsun. ay basini ya da aysonunu bekleme gibi bir durum yok.

0

bende 25 tl gayet iyi bu şekilde kalabilir veya düşürecekse de en fazla 20 tl olmalıdır. böyle daha iyi oluyor diğer türlü çekim çok az oluyor be ne işe yararki o para

1

bence 25 lira limit iyidir.düşürse 10-15 lira yapsa ne işe yarar ki.sonra havale ve eft masraflarını da düşünmek lazım sitenin.

0

bence düşürülmemeli, 25 tl iyi bir miktar. evet biraz zor ulaşılıyor burada ama daha azı da bir işe yaramaz zaten. madem para alıyoruz bir işimize yarasın beş on lira alınca bir şey anlamayız aldığımız paradan da.

0

bence böyle iyi alt limit düşük olsa da zaten hemen çekmiyorlar ki hem 10 tl olsun mesela alt limit 10 tl ile bişey yapamazsın ki zaten . daha yüksek birsey olmalı ki işine yarasın.

0

bence düşürülmemeli daha iyi böyle kolaya alışmayın millet biraz çabalayın oturup yaptığımız şeydende bu kadar rahatlık yapmayın

1

aslında birçok siteye göre alt limiti gayet iyi bence. daha nelerini gördüm ben dolandırıcı olup alt limit 120 lira olan bile vardı zaten çekebilende duymadım hiç.

1

aslında para çekme alt limiti düşürülebilir evet. en azından 20 türk lirasına bile düşürseler bile yeterli gibi.