2

soru sorunca verilen cevap kadar mı para kazanıyoruz?

soru başınamı para alıyoruz yoksa yorum başına mı para kazanıyoruz?

9 cevap
1

hayır sorulardan elde ettiğiniz kazanç sabittir. en azından şimdilik verilen cevapların soruyu sorana ekstra bir kazanç olarak yansıması söz konusu değil. belki ileride değişir ama şimdilik soru ücreti iki kuruş.

0

hayır ne kadar uzun yazarsan o kadar kazanıyorsun mesela satır bası 1 kurus olarak hesaplanıyor. bunları hesaplayarak iyi paralar kazanabilirsin.

0

soru soramıyorum bu yüzden ne kadar kazanıldığını bilmiyorum. ancak cevap yazarken 10 satır yazsam 10 kuruş eder 10 soruya 10 satır cevap yazsam 1 lira yapar. bence cevap yazmak daha kazanç getirici

0

hayır ne kadar yazarlar senin soruna cevap yasalar para kazanamazsin sordu gün sorular sana 2 kes olarak sana para veriyorlar bu parayı sen ne kadar uzun cevap yazarsan sana 5 krs 10 krs sana verir sen ne kadar uzun yazarsan o kadar para veriyor.

0

hayır başkası soruna cevap verince kazanmıyorsun ama sen kendi soruna cevap verince kazanabiliyorsun. eğer senin soruna cevap gelince çok kazansaydin herkes soru sorar cevap veren olmazdı.

0

sen soru sorduğunda 2 kuruş kazanıyorsun ama senin soruna cevap verenlerin kendisi kazanıyor yani senin soruna cevap verenlerden sen kazanc elde etmiyorsun.

0

sorulan sorulardan kazanç senin oluyor bir soru 2 kurus kazandırıyor sana ancak verilen cevaplar seni ilgilendirmiyor yani sana bir kazanç sağlamıyor cevap veren kullanıcılar cevapların uzunluğuna göre para kazanıyor.

0

soru sorunca ayrı para kazanırsın. cevap "verince" ayrı para kazanırsın. soruna cevap gelirse para kazanmıyorsun. 1 soru 2 kuruştur. verdiğin cevaplar en az 1 kuruş olmak kaydıyla üst limit yok. ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazandırır cevap. bazı soruların altında verilen cevaplara illa ki denk gelmişsindir. mümkün olduğunca uzatıyorlar hani. işte o kazandığın parayı arttırıyor.

0

hayır sorulardan ve cevaplardan alıyorsun.
yani senin soruna verilen cevaplar değil.sen başka veya kendi sorularına cevap verince kazaniyosun uzun yazarsan 10 20 kurusa kadar alırsın. kısa yazarsan 1 2 kuruş cevaplardan. fakat her sorudan 2 kuruş alırsın.