0

bu durum kişiden kişiye değişmektedir. benim fikrimce soru sorduğunuzda daha çok kazanıp daha kolay kazanıyorsunuz gibi geliyor. çünkü 22 kazanç etkinliğini bitmesinin ardından kazançlar yeniden aşağı çekildi. bu kazançların azalmasının ardından herkes soru sormaya hakkın edecek gibi geliyor bana. benim fikrimce bir ton yazı yazıyorum üç kuruş 5 kuruş gibi miktarlar veriyor ama iki üç kelime yazdığımızda iki kuruş veriyor bence soru sormak daha karlı ve kişi yormadan rahatça para kazandırıyor diye düşünüyorum.

0

cevap vermek daha kârlı çünkü satır bası 1 kurus sayıyor buda demekki 10 satır yaz 10 kurus kazan iyi para kasarsın böylelikle

0

bu sitede soru sorunca iki kuruş kazanıyorsun.cevaplarda ise biraz mantıklı uzun yazarsanız daha çok kazanırsınız.

0

soru sorunca da kazancınız oluyor fakat cevap verince cevabınız artıyor. cevap verirken satır başına 1-2 kuruş civarı para alıyorsunuz. uzun cevap vermek her zaman daha mantıklı. ama cevap verirken yani uzun cevap verecekseniz eğer mutlaka mantık sınırları içerisinde, çok tekrara düşmeden cevap vermeniz çok önemli. sitede kopyala yapıştır özelliği yok bu yüzden kopyala yapıştır zaten yapamazsanız fakat, herhangi bir siteden noktası virgülüne aynı yazıyorsanız bunu bulmak çok kolay oluyor ve böyle sürekli eğer soruyu google da aratıp cevabı da bire bir aynı yazarsanız ya uyarı alıyorsunuz, yada banlanıyorsunuz. bu yüzden bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında çok uzun cümleler yazmamanızı öneriyorum. bilgi sahibi olduğunuz konular hakkında olabildiğince uzun yazmaya dikkat edin. cümle tekrarına düşmeyin. uzun cevapta satırı eğer komple doldurursanız 30 kuruş civarı kazancınız oluyor. günde 10 soru cevaplasanız 3 tl civarı gelir elde edersiniz.

0

arkadaşlar cevap daha çok kazandırıyor. cevabının uzunluğuna göre para kazanıyorsun. bence çok güzel bir sistem. ben çok memnunum. bir soru cevap sistemine üye oldum. oradan para verdiler sonrada bıraktılar beni. banlandım sebepsiz yere. ancak bu sitede öyle olmuyor. düzgün cevap verirsen paranı hakkıyla alırsın.

0

cevap verince kesinlikle daha fazla. ancak soru sormayı da denemeli.

0

cevap verince daha fazla para kazanıyorsunuz . tabi bu cevap verme kısalığına veya uzunluğuna göre değisiyor. soru sormak in çok bir getirisi yok açıkçası yanlız iki kuruş masrafı cevap vermek daha iyi .

0

tabii ki de sorulara daha çok cevap verirsen kazanıyorsun çünkü bir soru 2 kuruş ederken bir cevaptan bir sürü para kazanabilirsin.

0

henüz soru sormadım ama cevaplardan güzel kazanç geliyor ilerleyen zamanlarda belli olacak

0

cevap verince daha çok kazanç sağlanıyor

0

cevabının uzunluğuna göre değişir. kosa cevap veriyorsan soru daha çok kazandırır, ama uzun cevap veriyorsan cevaplar daha çok kazandırır

0

cevap vermek daha cok kazanç sağlıyor ama sorularda önemli ne kadar faydalı araştırmaya ve yoruma dayalı soru sorarsanız o kadar faydalı ve uzun yorumların önünü açmış olursunuz.

0

cevap verince daha fazla kazancımız oluyor

0

cevap verince... sorumani admini de yazdı zaten cevap verince daha fazla kazanacagimizi