0

tabii ki de sitenin içerisindeki sorulara ne kadar özgün ve doğru ve uzun cevap verir iseniz kazancınız o kadar artar ve hem bilginiz genişler ve hem de kazancınız o kadar artar 2 sonuçlu olacak ise siz karlı olarak çıkacaksın.

0

evet ne kadar uzun yazarsan ve anlamlı cevaplarda iyi bir para kazabilirsin. ve diger sorularının cevaplarnın s.s.s kısmından bulabilirsin.

0

evet doğru br ücmle ne kadar uzun açıklayıcı ve özgün cevplar verirseniz eer o kadar fazla kazanırsınız ancak verdiğniz cevaplda gereksi zolarak uzatma yapmaız konudan baımsız cevaplar yazmanız sizin zararınıza olacaktır. site moderetöreleri tarafından incelemeye alındığı zaman eğer bunu kasıtlı ve sürekli olarak yapıyorsnıa banlanmak kadar büüyk etkilere sebep olacağını sitein hakkında sık sorulan sorular ksımıda ve kurrallarında okumuştum daha öncesinde dolayııs ile ne kadar çok bilgi veririseniz ve ne kadar çok uzun cevaplasanız o kadar fazla kazan ç eldde etme şasnıan sahip olmş oursnuz. :))

0

yazdığınız her satır için 1 kuruş kazanılıyor galiba. bu yüzden dengeli anlamlı ve uzun yazmak daha fazla kazanç getirecektir.

0

ne kadar uzun cevap verirsen o kadar fazla kazanabiliyorsun. şöyle bir şey var tabi verdiğin cevaplar konuyla alakalı olmalıdır. saçma sapan ve konuyla alakasız olursa kabul edilmiyor zaten sorumani mutlaka incelemeye alıyor.

0

illa cevapların uzun olması gerekir mi ki?.uzun olsun tamam da mantıklı bilgi içeren doğru yazılım kuralları ile birlikte cevap vermiş olduğunda güzel kazançlar elde edilebiliyoruz anca.

-1

evet ne kadar uzun ve anlamlı birde yazım kurallarına dikkat ederek cevap vermen senin için daha fazla kazanç demektir.

1

evet ne kadar mantıklı ve uzun yazarsan o kadar çok kazaniyorsun an ben en fazla bu sorudan 20 kuruş kazandım bakalım kendi rekorumu ne zaman asacam aslinda öyle uzun uzadıya yazacak sorular olsa bol bol kazanırız ama bazen öyle sorular oluyor ki yazacak birşey bulamıyorum açıkçası

1

evet bende yeni fark ettim ama soru alanı dar olduğu için fazla birşey yazamıyorum

1

evet cevabın ne kadar uzun olursa o kadar fazla para kazanırsın

1

evet uzun uzun ve mantıklı cevap vererek, ayrıca yazım ve imla kurallarına dikkat ederek daha çok kazanç sağlıyoruz.

1

evet, ne kadar uzun cevap verirsen o kadar cok kazaniyorsun. bu uzun cevaplari birde altin soeularda dene. 1 tl ye kadar kazanabiliyorsun bir cevaptan