2

sorumani de soru sormak para kazandırıyormu cevap veren kişiler oldukça para artar mı?

sorumani de soru sormak para kazandırıyor mü ? cevap veren kişi sayısı arttıkça para artıyor mu ?

12 cevap
1

ben yeni olduğum için tam bir fikrim yok soru sorduğumuzda iki kuruş falan kazanıyoruz ama bir sorumuza gelen cevaplar sadece yazarlara kazandırıyor sanıyorum ama biz başkalarının sorularına cevap verdiğimiz zaman bizde cevaplarda kazanıyoruz bide kendi sorumuza cevap verdiğimiz zamanda yine biz kazanıyoruz yani bu böyle sanki devam ediyor sanıyorum.

0

soru başına 2 kuruş kazanılıyor. ama sizin sorduğunuz sorulara cevap veren kişilerden siz para kazanmıyorsunuz onlar para kazanıyor. ki zaten dediğiniz gibi bir şey olsaydı site çoktan batmıştı ve kimse parasını alamamış olacaktı. öyle olsaydı zaten herkes full soru sorardı cevap vermeye ihtiyaç kalmazdı resmen. bence böyle kalsın hiç de değişmesin.

0

soru sormak soru başına 2 kuruş veriyor ama cevap vermek sorana deil cevap veren kişiye kazandırıyor.

1

sorumanide sorduğun sorulara verilen yanıtların sana bir kazancı yoktur cevap veren insanlar kazanır sadece öyle olsaydı çok para kazanırdık herkes soru sormaya yönelirdi bence öyle bir uygulama olmamalı

1

soru ücretleri sabit 2 kuruş. ama cevapdan alınan paralar değişiyor. kelime sayısı arttıkça ücretde artıyor. o yüzden başkasının verdiği cevapların bir faydası yok. kendi cevaplarınızın uzunluğu etkili olan.

0

sorumani.com'da sadece sen soru sorarsan ve sen cevap verirsen para kazanırsın. sorduğun soruya cevap geldiği zaman para kazanmıyorsun. yani burada para kazanmak tamamiyle senin elinde.

0

sorumani.comda soru sormak da kazanç getirir. ancak cevap vermek daha çok kazandırır. araştırma yaparak doğru ve bilgiye dayanan cevaplar vermek ise daha da çok kazandırır. sorduğunuz soruya gelen cevaplar, size ekstradan para kazandırmaz. soruya gereksiz bile olsa çok cevap verilerek manipülasyon yapılması mümkün değildir.

0

bildiğim kadarıyla soruna kaç kişi cevap verirse artış yok diye biliyorum.

0

soru sormak kazandırıyor. soruya gelen cevap sayısının önemi yok o kazandırmıyor

1

soru sormaya para kazandırıyor cevap vermekte soru sorduğunda cevap verdiğinde kazançlarına bakarak kazandigini görürsün

0

evet soru başına 2 kuruş kazanılıyor sanırım. sorulara gelen cevaplardan herhangi bir kazanç oluyor mu tam bilmiyorum ama artı ve eksi oylarsa kazancı etkiliyormuş.

0

yok kardeş soruna isterse 100 kişi cevap versin aynı kazanc sağlanıyor diye biliyorum.yine de adminlere sormak lazım.