0

merak konuları cok guzel oluyor kendı kısısel hayatına gore yorumlar yapabılıyorsun bence bu gayet guzel sıkıcı olmuyor vakıt kaybetmıyorsun bazı soruların yorumlarını okuyup yenı bılgıler ve dusunceler ogrenebılıyorsun para kazandırırken eglendıren bır sıte cok guzel bence

0

tarih alanındaki soruları beğeniyorum. çünkü yeni bilgiler öğrenmek açısından faydalı oluyor.

0

aslında her soru güzeldir ınsan burada eglenıyor tabikide ve oldukçada güzel diyebilirim sizlere yanı tarihi sorular futbol soruları gibi sorular yada günlük hayattakı sorular olabılır bu konular benım oldukça hoşuma gidiyor diyebilirim sizlere sorumanıde hem eglenırken hemde para kazanıyorsun ve ben bu işi durmadan yapıcagım bırakmayı düşünmüyorum aslında güzel oldukçada performans açısından mükemmel site her site arkadaşlar para yatırmaz emeğinizin karşılıgını bazı sitelerde alamazsınız şöyle diyebilirim emeği mesela bı kere tıkla günde başka tıklama diyen yerlerde o tür yerler para vermez ne hakkınla aldın o parayı hiç uğraştınmı hayır tabikide ama sorumanıde şöyle diyebilirim ki burada saatlerce zaman geçıruyosun ve oldukçada güzel kazançlar elde ediyosun ve burada yazdıgın hakkınla ne kadar yaptıysan sorumani paranı yatırıyor ve ben öyle yaptım diyebilirim sizlere yapıyorum ve halende güzel bir şekılde devam ediyoruz bakalım sorumanı ıle ılgılı sorular daha fazla olmasından tercihimdir.

1

yorum sorularını cevaplamayı seviyorum, özellikle siteyle ilgili olanlar ilgimi çekiyor. bir buçuk aydır burada olsak da her gün bir gelişme oluyor, olmasa da halen acemiyiz. herkesin fikrini merak ediyorum ve kendi fikrimi paylaşıyorum. yeni gelenleri bilgilendirmiş oluyoruz hem.

ama ilgimi çeken bilgi sorularının cevaplarını da okuyorum. cevaplayacağım, bildiğim bilgi sorularında da daha önce ne yazılmış diye bakıyorum aynı şeyleri yazmamak için. buradan öğrendiğim ilginç bilgiler, hatırladığım konular oluyor bu şekilde.

aktifliğime karşın az kazanma sebebim de bu yüzden sanırım. yazmaktan çok okuyorum sürekli. yine de bilgilerin tazelenmesi, yeni bilgilerin öğrenilmesi için çok güzel bir his. bu yüzden bilmediğim ve merak ettiğim soruları okumaya, bildiklerimi cevaplamaya devam.

0

ben genellikle spor sorularını çok seviyorum. çünkü en bilgili olduğum dal spor dalıdır. her spor dalıyla ilgili hemen hemen bir bilgim bulunuyor benim tavsiyem sizde en bilgili olduğunuz alanda genel olarak takılın o zaman kazançlarınızın daha çok artacağını göreceksiniz.

1

beni araştırmaya itecek kadar merak uyandıran soruları seviyorum. her gün karşılaştığımız bir şeyin sebebini bilmiyoruz mesela neden öyle olduğunu bilmiyoruz. sonra burda öyle bir soru çıkınca gerçekten neden böyle acaba diye girip araştırıyorum. işte tam olarak o tip sorular daha çok hoşuma gidiyor. yoksa tek tip klonlanmış gibi sorular çok bayıyor beni. mesela bazıları yemek tariflerini sevmiyor ama ben seviyorum. bildiğim bir şey varsa paylaşmak istiyorum hemen. ya da nasıl yapıldığını bazen püf noktalarını öğreniyorum. adam akıllı cevaplar verilirse onlarda gayet bizlere faydalı olabilecek türde sorular çünkü.