1

soru soran da, cevap veren gibi kazanıyor mu?

Soru soran üye, kazanç sağlıyor mu? Hangisi daha kârlıdır?

26 cevap
0

hayır tabikide soru soranlar daha az kazanıyor bir soru başına 2 kuruş kazanırken ben başka bu soruya cevap verdiğimde daha fazla kazanıyorum.

0

dostum soru soramadığım için bu soruna faydalı bir cevap veremicem. ama soru soran birinden faydalı bir cevap alabilirsin.

0

evet soru soran kişi de cevap veren gibi kazanıyor. sormuş olduğunuz soru üzerinden 2 kuruş kazanıyorsunuz ancak sorunun çok fazla bir getirisi olmuyor. daha çok cevap vererek kazanıyorsunuz.

0

hem soru sorarak hem de cevap yazarak kazanılıyor inşallah bende soru sormaya bugün başlayabilirim.

0

evet iki kuruş kazanıyorsun soru sorduğun zaman

0

hayır kazanmıyor.soru soran sadece sorduğu soru için para kazanıyor ortalama iki yada üç kuruş.

0

yok soru cevaplardan para kazaniyorsun ama soru sorarak sana 2krs veriyor ama be kadar uzun yazarsan cok para kazanirsin brn gunxe be kadar uzun yazsam 1tl kazaniyorum .

0

kazanıyor ama çok düşük yaklaşık 2 kuruş felan ama çok fazla soru sorarsan o dediğimiz 2 kuruş yükselebilir sorur sorarak.cevapların sorudan daha çok kazandırıyor çünkü cevaplarda kelime sınırı yok istediğin soruya mantıklı ve uzun cevaplar verirsen çok kazanırsın.

1

soru soran cevap veren kadar kazandırmıyor. sorunun kazancı sabit. 2 kuruş. ama cevapların kazançları sabit değil. ne kadar uzun yazılırsa o kadar çok kazandırıyor.

1

soru sormak 2 kuruş kazanıyor.cevap verenler isi 1 kuruş ama sorunun mantıklı oldugu soruyla alakalı olması lazım saçma sapan şeyler yazmamanız lazım soruyla cevap alakalı olması durumunda ve uzun özetleyici analsılır olursa daha fazla kazanç saglayabilirsiniz.hepinize başarılar diler iyi kazançlar sunarım.

0

hiç soru sormadım ama cevsp yaziyorum kazanıyorum yani cevap veren kazanıyor

1

hayır kazanamıyor çünkü soru sormak çok uğrastırır ama kazandırdığı sadace iki kuruş o yüzden soru cevaplamak daha fazla kazandırıyor.

1

soru soran kişide kazanıyor tabi ama cevap veren kişi daha çok kazanıyor çünkü cevap veren kişi uzun ve mantıklı cevapalr yazdığı için daha çok kazanıyor.soru soran kişi kısa kelimelerle soru sorduğu için sorulara cevap verenlere göre daha az kazanır.

1

soru soran ve cevaplayan da kazanıyodur ama şöyle bişey var.soru soran kişi az kelimeyle soru sorduğu için kazancı düşük olur diyemem çünkü soruyu cevaplayan kişi mantıklı ve uzun cevaplar verdiği için her ikiside kazanır diye düşünüyorum.soruyu cevaplayanın kelimeleri çok fazlaysa en çok kazanan cevap veren kişilerdir.

1

soru başı 2 kuruş gibi bir kazanç sağlıyor. soru soran ve cevap veren her ikisi de kazanıyor ama cevap verenin soru sorana göre daha çok kazanma ihtimali var.

1

soru başı 2 kuruş kazanıyorsun ama cevapları ne kadar uzatırsan 60-70 kuruşlara varan kazanç sağlayabiliyorsun. o da ne kadar uzun yazdığına bağlı.

0

sorumani.com sitesinden hem soeu soran hende sieu cevaplayan herkes kazanır. soeu sormak her zaman size 2 kuruş kazandırır. soru cevaplamak ise en az 1 kuruş kazandırır. sorunun uzunluğu uzadıkça size ödenen kazançta artar. aslında sutede yazdigin sürece hep para kazanırsın. unutma cevap yazarken sorunun konusundan dışarı çıkarsan cevabın silinir. kazandığın paradan olabilirsin.

0

evet cevap veren de soru soranda para kazanır. ama ben burayı para için değil daha çok aklımızdaki sorulara cevap bulmak için kullanmalıyız diye düşünüyorum.

0

soru soran kişiler soru başı 2 kuruş kazanmaktadır cevap veren kişiler ise cevapları ne kadar uzun ve mantıklı olursa o kadar kazanç sağlamaktadır.

0

sanırım tabikide iki tarafta kazanıyor evet