0

yapay çiçekle estetik dekorasyon malzemesidir. birer eşyadır ve bu anlamda diğer kullanılan eşyalar gibidir fayda zarar açısından. insana zararlı ekstra bir katkı maddesi içeriyorsa tabii ki zararlı sınıfa girer. yoksa görsellik ve insan psikolojisine etkisi bakımından olumludur. fakat şu var ki her şeyin gerçeğinin yerini yapaylarının alması gibi insan hayatının olumsuz yönde bir gidişatı vardır. bu gidişata hizmet ettiği düşünülürse zararı olduğu söylenebilir ancak bu anlamda.

1

yapay çiçekli bir süs eşyası nedir zararları yapıldıkları maddeler bakılınca birçok zararı vardır faydası da bence tek faydası görüntülü güzelleştiriyor başka da faydası yoktur bence

1

yapay çiçeklerin görselliği güzelleştirmek dışında bir faydası yoktur. aslında zararı da yok gibidir. ancak zararlı kimyasallardan üretilebilir bu yüzden özellikle çocuklarımızın ağızlarına almamalarına dikkat etmemiz gerekir. bunun dışında düzenli olarak tozlarının da alınması gerekir çünkü üzerlerinde çok fazla toz birikir. bu da zararlıdır. temizliğine dikkat etmeli ve çocuklarımızdan uzak tutarsak bir zararı olmaz.

1

kötü ve zararlı bir maddeden yapildilarsa sağlığa zararları vardır. ama görüntü olarak çok güzel olan yapay çiçekler de mevcut.

1

yapay çiçek bir süs eşyasıdır. bence herhangibir zararı bulunmamaktadır.