1

kışın bol pantolonlar tercih edilmelidir.çünkü deriyi sıkmaması damarlar açısından çok daha sağlıklıdır.yani dar pantolon giyilirse damarlara biraz daha baskı uygulandığı için dolaşım sistemi biraz daha yavaslar ve bu kışın vücudun daha sıcak kalmasına engel olur.

0

kışın dar paçalı pantolonlar daha rahat oluyor çünkü dışarıdaki soğuk hava bol paçalı pantolonlar da daha çok girebiliyor oysaki üzerine yapışan tarz bir pantolon veya tayt dadaha sıcak tutuyor insanı hep bol paçalı pantolonlar yerlere sürünerek ıslanıp çamurlarının seni daha çok rahatsız edebiliyor

0

ben genelde dar pantolon tercih ediyorum. yağışlı veya karlı bolgelerdeyseniz bol paça çok çabuk pislenebiliyor malesef.

0

yaşadığınız böylgeye göre değişir ankara-afyon gibi ayazı olan yerlerde yaıyorsanız kesinlikle dar pantolon iyi olmaz çünkü sabahın ayazında pantolon donarken sizinde bacakalarınızı etkisi altına alabilir :d
ama güney kesimde ya da güney doğuda yaşıyorsanız dar pantolonlar ideal olabilir
yani demem o ki ayaz olan yerlerde yaşıyorsanır kışın bol yazın istediğiniz gibi ama güney kesimlerde yaşıyorsanız tercih size kalmıştır.