1

evde örgü örmek, takı toka yapmak, kokulu taşlar yapma, dikiş yapma, nakış yapmak, ebru sanatı yapmak, bileklik örmek, resim yapmak, dantel örmek, yemek yapma konusunda kendinizi daha fazla geliştirmek, okuma yapmak, kuran okumak, kitap okuma saatleri yapmak, motif mödel çıkarmak, kendinize bakım yapmak, cilt temizliği yapmak, değişik lezzetler denemek, tursu kurmak, recel yapmak, yemek yemek, televizyon izlemek, bilgisayar oynamak, küçük bebeklerle ilgilenmek, örgüden bebekler örmek, yazılar yazmak, fotoğraflar cekilmek, temizlik yapamk, internetten püf noktaların araştırmasını yapmak gibi şeyler yapılabilmektedir.

0

makale yazmak falan deniyor ama ben oralardan pek para kazanıldığını düşünmüyorum. dikiş nakış işlerine eli yatkın olanlar o işlerle uğraşarak ev ihtiyaçlarından bir kısmını giderecek kadar kazabilir.

0

evde takı,toka yaparak internetten satış yapabilirsin. birde bazı firmalar evlere paketleme işi veriyorlar. mesela nikah şekeri paketleme işleri gibi ama bunları bulmak pek kolay olmuyor. araştırma yaparsan bulursun diye düşünüyorum.

0

evde örgü, nikah şekeri, mevlüt süsü hazırlığı, kurabiye gibi şeyler yapılabilir ve satılabilir. blog açarak ya da instagram üzerinden veya kendi çevrende bunları yapabilirsin.