0

son zamanlarda siteye girişim o kadar düştü ki... hiç girmediğim günler çoğalmaya başladı.. girdiğim zaman fazla duramıyorum. 15-20 dakika durup çıkıyorum.onda da mümkün olduğunca yazmaya çalışıyorum. ama işte bu aralar günlük meşguliyetlerim azaldı yine sitede aktif olmaya devam edeceğim inşallah. çünkü hiç hesapta olmayan çok şey çıktı ve benim onlar için daha fazla paraya ihtiyacım var. o yüzden hazır işlerimde bitmişken daha fazla aktif olayım. ilk zamanlar 4-5 saati buluyordu gün içinde aktif oluşum. umarım o ilk günlerimdeki aktifliğimi tekrar kazanırım.

0

günümün 4-5 saati ara ara mola vererek burda geçiyorum.
burda olmaktan mutluyum.

1

gün içerisinde gündüz saatlerinde aktif olmaya çalışıyorum sürekli yazmasam da okumaya devam ediyorum. aktifliğime göre kazancım oldukça az aslında. ama bu durumdan çok da şikayetçi değilim burada olmayı seviyorum.

0

ben birkaç gündür yoktum zaten o yüzden de fazla girmiyorum arada bu giriyorum ve bir iki saat geçirmeye çalışıyorum.

0

en az üç dör saatimi geçiriyorum çünkü kaza kolay elde edilen bişey değildir. bende bu yüzden elimden geldiğince hakkını vermeye çalışıyorum sürekli soru cevaplıyorum ama soru sormak istediğimde ise o kısım genellikle kapalı oluyor bu canımı çok sıkıyor bazen de cevaplamak istemiyorum soru sormak istiyorum niye hep kapalı ki çoğu zaman kapalı görüyorum. açık olsa günün her saati merak ettiğim şeyler oldukça girip sırabilirim ama kapalı olunca o soruları soramadan unutuyorum gidiyor öyle verimli olmuyor bence, ben daha çok soru sormak isterim.

0

nerdese çok vaktimi burada geçiriyorum. sabah akşam yatana kadar burdayım. sürekli burada soru cevaplıyorum.

0

minimum 4 veya 5 saatimi belli periyodik aralıklarla burada geçiriyorum.

1

daha yeni kayıt oldum buraya. sanırım bu ikinci günüm. dün de o kadar fazla girmedim. galiba iki veya üç saati geçmemiştir.

0

3 4 saatimi buraya ayırıyorum nerden baksanız :))

0

günlük en fazla 2-3 saatimi burada geciriyorum. daha fazla gecirsem bir günde limite ulaşırım ama :d

0

günümün neredeyse 5 saatini sorumanide geçiriyorum.