0

ben soru maniye işin olmadığı zamanlarda girerim ama bir girdiğimde de kolay kolay çıkmam.

0

bu siteye son günlerde oldukça sık görüyorum ondan önce de araya yazardım ancak özellikle çekme seni ulaştıktan sonra o parayı çekme hevesi ilen daha fazla ve sık sık girmeye başladım bu site senin aslında en güzel tarafı da bu siz ittiriyor yağnisi yazmaya teşvik ediyor onun için para çekim sınırına doğru buluyorum bu yüzden son günlerde özellikle büyük bir haftadır sürekli bu sitede aktif ve etkin olarak hayatını sürdürüyorum bu da böyle biline .

0

sorumani sitesine fırsat buldukça giriyorum. daha çok akşamları ve gece saatleri aktif oluyorum. o saatlerde iş falan olmadığı için soru- cevap şeklinde kazanç elde ediyorum. yani boş zamanlarımı sorumani sitesinde değerlendiriyorum. çok ta memnunum. maddi, manevî getirisi olan bir platform.

0

daha yeni başladım bu siteye. o yüzden net bir şey demem mümkün değil.

0

bende işim bilgisayar oldugu icin ben hep aktifim hem bilgisayardan hemde telefondan tabiki onun icin bende sorumaniye sık sık girerim yoruldukca dinlenir islerimi yapar sonrasinda gene girerim yani yaklasik en az 4 saat gibi bir zaman harciyorum sorumaniye tabiki herkezde vakit buldukca gelsin buraya kazanc saglasin.

0

hayır çok şık giremiyorum malesef günümün hepsini bu şekilde harcamak istemiyorum çünkü fazla emek isteyen bir iş . ara sıra bir kaç saat belki giriyorum daha sonra bırakıyorum . çünkü gün icine yapmanız gereken sorumluluklarınız oluyor .

0

hayir sik girmem aklima geldikce girorum genellikle

0

sorumaniye sık giremiyorum calıştığım için özellikle gündüz vardiyasında sadece günde 1-2 saat girebiliyorum ama gece vardiyasında 4-5 saat aktif olabiliyorum sitede sonuçta burdan para kazanıyoruz aktif olmak şart diye düşünüyorum.

0

siteye başlayalı fazla olmadı. ama başladığım günden beri sık sık siteye giriyorum. çünkü hem para kazanmak hemde bilgi elde etmek ve çeşitli görüşleri burada keşfetmek benim için güzel bir şey.

0

musait oldugum her surecte siteye girmeyr calisiyorum. 3 kurus 5 kurus demeden birseyler yapmaya calisiyoum. akmasa da damlar diyip mumkun oldukca giriyorum diyelim.

0

normal bir günde sabah 12 de kalkıyorum ve ertesi gün sabah 5 gibi yatıyorum ve bu süreçte sorumani sayfasından hiç cıkmıyorum.

1

valla neredeyse hiç çıkmıyorum gibi bir şey şu aralar. çok alıştım buraya, çok eğlenceli ve çok kaliteli zaman geçiriyorum. aklıma geldikçe giriyorum o yüzden.