0

sevgilimizle birçok sebepten tartışabiliriz. karşılıklı mesajlaşmamak, mesajlara geç cevap vermek, gün içinde aramamak, doğum gününü-sevgililer gününü-tanışma gününü unutmak, hediye almamak, gereksiz kıskançlık yapmak, zıtlaşmak gibi konulardan dolayı iki sevgili arasında tartışmalar yaşanmıştır.

0

bunun birçok sebebi vardır insan karakterine göre değişir kavga sebepleri ancak belli başlı sebepler şunlar olabilir kıskançlık,anlaşamamazlık,ayrılık isteği,ailevi sorunları ilişkiye yansıtmak gibi.

0

aman sevgili de neymiş kocayla neden tartşılır sen bana onlarla gael :)

0

sevgiliyle kavganın bir çok nedeni olabilir. çoğunlukla geçimsizlik ön plandadır ve ilişki sağlığı açısından olumsuz bir faktördür. çiftlerin birbirini anlayışla karşılayamadığı haller çoğunlukla fikir ayrılıklarında ortaya çıkıyor. birisinin fikrine diğerinin saygıyla yaklaşması gerekir ki ilişkiyi daha olumlu yollara sokan bir harekettir.

0

eğer kıskançlık fazla abartılı olursa ve birbirlerine karşı ilgi azalırsa kavgalar meydana gelir. bu kavgalarda zamanla büyümeye başlar. en sonda ayrılığa sebep olabilir.

0

kıskançlık tartışma sürekli ve aile içi etkenler olabilir.

0

büyük bir ihtimalle tiptir yada o kızın yanına niye gittindir

0

kiskanclik.
mesaj yazmamak.
yanlis anlasilmalar vs vs