0

ev ve araba almak isterim sonra barınaklar için yemler alırım. yazlık almak isterdim . öyle...

0

ben. o parayı tüm insanlığa yardım olarak dağıtırım

0

neler neler yapmam ki o parayla... ilk önce bir paranın miktarına bakarım. bir daire alacak kadar miktar varsa, daire alırım. sonra kitap okumayı çok seviyorum. odamı kitaplarla doldururdum.

0

ummadığımız yerden bir anda büyük bir para çıksa insanın birçok hayalleri vardır tabiki.bazı insanlar konuşur su bu ama çıkınca kimseyi bulamazsın ilk para çıksa aniden ilk sasirirsin heyecan yaparsın miktar büyükse daha çok fena olursun bence.ilk cikista iki kızım var herşeyden önce benden bile önemli olan onların geleceğidir okumaları için iyi eğitim almaları için daha iyi yerlere gönderirim ve bir kısmını onların geleceği için ayiririm ssonrasinda ailemin durum iyi değilse onlara ilk ev tabiki is yoksa is kurarım kendim için de ole tabiki bu şekilde devam eder sonrasında benim hayalim olan bende çok yasadigim için solu yorum evsiz kalanlar için gercek den muhtaç olanlar için bir kimsesizler yurdu yaptırmak ve oraya hepsine hizmet vermektir.çünkü yaz neyse de kış için çok zor bir durumdur bu o yüzden bu şekilde değerlendirmek isterim ins cikar da degerlendiririm

0

öncelikle paramın değerlenmesi için yatırım yaparım.(gayrimenkul,döviz,borsa)
sonrasında ise girişimcilik fikirlerimi hayata geçiririm.bir web tasarım şirketi ya da bilgisayar teknik mağazası açardım.hem kendime hemde insalara faydalı işler yapardım.

0

öyle bir şey olsa öncelikle ihtiyaçlarımı alırdım. ailemle paylaşırdım. daha sonra evladıma güzel bid gelecek hazırlardım. hayallerim için harcardım.

0

hayatımda büyük değişiklikler yapardım tabikide

0

hemen yatırım yaparım ama önce kredi borcumu öderim daha sonra 22 bin lira borcum var devlete önce onu öderim telefon alırım kalanıda yatırım yaparım.

0

ummadığım bir yerden büyük bir para kazansam ilk önce ailemin ihtiyaçlarını almaya çalışırım.sonra ihtiyaçlı bildiğim tanıdığım kişilere yardım ederim.kimsesiz çocuklara yardım ederim.sokak hayvanları için de mutlaka bir şeyler yaparım.

0

hayalimdeki işi yapardım.bir de tabi görmek istediğim yerleri görürdüm.

0

elimden geldiğince ileriye dönük yatırım yapmaya çalışırdım