0

geçim derdi çoğu insanda olan bir durumdur fakat bunun için evleneceğiniz insan doğru seçmeniz gerekir çünkü bütün zorluklarla birlikte başaçıkmalısınız

0

geçim derdi eskiden de vardı şimdi de gelecekte de olacaktır. çünkü geçim derdi sadece kişiye değil ülkenin gelirine, vergisine, düzenine ve kişi başına düşen milli gelire de bağlıdır. sürekli fiyatlar artıyor ve elimizdekilerle yetiniyoruz. savaş zamanında da evlilik vardı şimdi de dur rahat edeyim evlenirim diyen insanlar da var tabi herkes kendine göre halklı ama bir de şöyle bir şey var hiçbir şeyin garantisi yok. şu an aaaa benim işim iyi dersin evlenirsin yarın kriz çıkar işinden olursun. o yüzden insan gelecek her duruma adapte olmayı bilmelidir. böylece hayat daha anlamlı hale gelmektedir.

0

bence öncelikle bir kişinin evliliğe karar vermeden önce ekonomik yeterliliğini sorgulaması ve ona göre bir karar vermesi gerekiyor.öte yandan evlenmeyi düşündüğünüz kişi ile nasıl bir yaşam geçirmek istediğinizi karşılıklı olarak ifade ederek eldeki ekonomik imkanlarla neler yapılabileceği üzerinde anlaşma sağlanması gerekiyor diye düşünüyorum.bu durumda taraflar anlayışlı olursa evlenmek de bir sakınca oluşacağını ve evlilik süresince de bir problem yaşanılacağını zannetmiyorum.

0

geçim derdi herzaman olacak, geçim derdi var diye evlenmeyelim o zaman. evlilik insan oğlunu doğasında var evlenmeden olmaz ki nereye kadar evlenmeyeceksin, geçim peşini hiç bırakmayacak çünkü.

0

sadece bu devirde değil ki her zaman geçim derdimiz var. çünkü sürekli bir zam içinde yaşıyoruz. eğer biz borcumuz bitsin rahat evlenelim diye düşünürsek bence evde kalırız. çünkü bitmiyor. bekarkende bir ton taksit borç vardı evliyim malesef hala var.