0

uzun zamandır asosyal bi insan olarak yaşıyorum insanların içine karışınca içimden geldiğince konuşamıyorum. rahat bir şekilde gülemiyorum suan sayamadığım aklıma gelmeyen birçok durum var. bunu yenmek için kitap okumaya başladım konuşmam ve diksiyonumun düzelmesi için ilk başlarda biraz zorluk ceksemde zamanla alıştım kitap okumaya. daha sonra yazmaya karar verdim yazmaya biryerden başlamak istiyorsum ama ne yazacağımı ve nerden başlıyacağımı bilmiyordum.
bu siteye tesadüfen rastladım . benim için gökte ararken yerde bulmak gibi birşey oldu. para için yazmıyorum burada sadece kitap okuyup ve bazı konular hakkında yorum yapmak istiyorum .yorum güzünün gelişmiş olması birçok yerde iyi yerlere gelmek demektir bence en azından ben öyle düşünüyrum.

0

merhaba yeniyi, ve uzun zamanda burda olacagim gibi merhabalar

0

ben de buradayım. para kazanmak için yazıyorum. bugün daha 1 liralık ancak yazabildim iş yoğunluğundan dolayı. bakalım akşama kadar 2 liralık daha yazmam gerek. günlük 3 lira yazarsam çok iyi olur.

0

ben de buradayım. çevremdeki birçok insanı da akşam vakitlerinde getiriyorum.

0

nasıl bir belirti isteyebileceğinizi bilemediğimden fona bir müzik koydum. buralarda takılıyorum.

0

aktifim bende buradayım. çıkılır mı hiç buradan can burası can. allah yokluğunu göstermesin. siteyi kuran her iki tarafta rahata ersin inşallah. allah günahlarını affetsin

0

bende burdayim benim gibi olan yuzlerce belkide bin kisi varizdir diye dusunuyorum.herkezin hedefi para kazanmak bilgi sahibi olmak 've bildiklerimizi yazmak diye dusunuyorum bende.

0

poyrazım'a katılıyorum.. burada çokça aktif olan belli başlı kişileriz. bir baktım yarışma var ya.. üşüşmüşler hemen.. :d :d tamam herkes para kazanmanın derdinde de... bu kadar bariz etmeyin bari.. belli bir çaba gösterin değil mi sitede. :d :d yokkk... yarışma yok diye girmeyen bazı yazarlar vardı ve bugün ne hikmetse girmeye başladılar..

0

burada ben her zaman aktifim 7-8 kişi burada zaten devamlı aktifiz ama nedense yarışma olduktan sonra hepsi birden gelmeye başladı ,hiç görmediğim isimleri görüyorum şu an burada anlamış değilim gerçekten ama yarışma olmayınca insanlar burada yok ne diyeyim yani bu kadar insanlar aktif yarışma olmayınca bile bence haksızlık gibime geliyor ama ne diyeyim hak eden kazansın kardeşim.

0

ben şuan işten geleli 2 saat oldu ve vaktimi sorumanide soruları cevaplandırarak harcıyorum hem yarışma için hemde zaten uykum gelmiyor benim için çok iyi oldu sorumani umarım 200 tl yarışmasında lider ben olurum çünkü gerçekten paraya çok ihtiyacım var 2 satte sıralamaya girebildim anca bakalım nasip kiminse o kazanır insallah ama şuanki durumumda olsanız sizde uyumaz ve soruları olabildiğince mantıklı ve bilgi veren uzun cevaplarla cevaplamayı tercih ederdiniz.

1

ben neredeyse bir aydır her günümü burada geçiriyorum. yeterince aktif bir üye olduğumu düşünüyorum. :)

0

ben burdayin ben ben burdayim hey hey ben burdayim