0

ben aktifiimm.. tam olarak kaç sayı var bilemiyorum yani..

0

ben de şu an sorumani sitesinde aktifim ama az kazanıyorum ya sanki kuruş kuruş kazanıyorum. yine de bakacağım 25 liraya kadar geleceğim.

0

aktif olan kişi sayısını yanlışyere soruyorsun

0

ben de varım. sabah üye oldum. sık sık kontrol ediyorum.

0

ben şu anda buradayım. bugün üç liralık yazmam gerek ama henüz 1 lirayı ancak tamamlayabildim. işler biraz yoğun bugün normalde bugün beş lira yazarım diyordum ama olmayacak büyük ihtimalle. o yüzden biraz daha kasmam gerek. bu hafta iş yerinde işler biraz yoğun artık boş zamanlarda iyice kasıcaz

0

simdik sitede toplam uye sayisini tam olarak bilmiyorum gercekden ama tabiki bu olay hem gunduz hafta ici calisan sayisi fazla oldugu icin o kadar olmaz diye dusunuyorum.aksmalari en fazla yogunluk olcagini dusunuyorum birde hafta sonlari yogunluk gosterir tabiki.hergecen gun uye sayisi arttgi icin ilerleyen zmanlarda daha kaliteli hale geliyor site hemde kisa zamanda daha cok ozellik gelcektir bence diye dusunuyorum ben.

0

ben de siteye bu aralar pek vakit ayıramıyorum.ancak gün içinde yine girip bazı soruları cevaplıyorum çünkü bu site bize ek gelir kaynağı oluyor.

0

ben ara ara giriyorum. bugun keyifsizim biraz... birkac soru crvqplwyip cikiyorum.

0

tam net rakamı ancak adminler verebilir ama ben burdayım

0

ben varım mesela suan aktifim buradayım :)