0

evet olur hatta çok güzel olur aktiflik artar site daha çok tanınır ve poüler hale gelir.

0

bence verilmeli sonuçta fazla emek veriyor ve cevapların mantığına görede fiyat belirlenmeli saçma cevap verenler az almalı

0

aynen, guzel olur. bu sayede site icerisindeki aktifligi arttirmis olur bu durum. hatta haftalik olarak bu haftanin en cok aktif olani diye bir yaris baslatsinlar. her hafta en cok aktif olan birinci olacagi icin o aktif olana haftalik 5 lira ya da 10 lira yansitabilir. 5 lira da olsa ödül olacagi icin kimse hayir demeyecektir ekstradan 5 lira 10 lira icin. yani duzenlesinler bir cok kisi aktif olacak. bir iki hafta deneyebilirler bu durumu.

2

bence günlük giriş yapan üyelere bile, 1 kuruş da olsa kazanç yansıtılmalıdır. aktiflik, son yarışmadan sonra benimde düşündüğüm bir konu oldu. burada çok vakit geçirmemize rağmen kazançların yüz güldürmemesi sorun olmaya başladı bu ara. değerlendirilebilir bir düşünce. kazançlar artırılırken bazı koşullar buna göre belirlenebilir. yerinde bir öneri olur.

2

yemin ederim.. bunu ben düşünmüştüm. gerçekten en azından haksızlık olmamış olur. yarışma olduktan sonra bazı insanlar buraya gelip aktif oluyor, yarışma bittikten sonra kimse aktif değil. bence aktif olanlara gerçekten ödül verirse bence daha iyi olacak sorumani bence bu soruya sizin de cevap vermenizi istiyoruz.. arkadaşımız çok güzel düşünüp ve soru sormuş en azından siteniz daha hızlı bir şekilde her gün aktif olmuş olur ve cevapsız sorularınız da kalmaz.. ne de olsa aktif olanı ödülü vereceğiniz için millet buradan çıkmayacaktır. en azında menfaatçilik yapıp yarışma zamanında gelmeyecek, yarışma bittiğinde de gitmeyecektir. böyle bir şey yaparsanız bizler için çok güzel olur, sizin için de iyi olur. en azından haksızlık olmamış olur.

2

evet bence de verilmelidir. örneğin yukarda arkadaşın dediği gibi ayın üyesine veya haftalık olarak yapılabilir.böylelikle aktif insan sayısı çoğalır herkes hırsa kapılır veya site sürekli aktif kalır.

2

olabilir aslında... şöyle birşey olabilir günün aktifi, haftanın aktifi ya da ayın aktif üyeleri belirlenip bu yarışmalar gibi ilk üç kişiye ya da ilk beş kişiye ekstra kazanç (ödül) verilebilir. belki bu sayede yine ek kazanç olacak diye aktif olmayanlar bile aktif olacaktır sitede... @sorumani bu soruyla ilgilenir misin? siteyle ilgili çok güzel fikirler çıkacağından eminim.