1

sürekli çay içer misiniz?

38 cevap
0

surekli çay içen birisi değilim ama çay içinde bir iki demlik bitirmeden bırakmıyorum

0

ben sürekli içerim desem yeridir gün içerisinde. sabah kahvaltıda ve kahvaltıdan sonra öğle aralarında akşam yemekten hemen sonra ve daha sonrasında içerim. hep içerim yaaaa.

0

oo cay mi hep çay iceriz hemen hemen hergün günde 8 10 bardak çay içerim çay hastasiyım hem stresi azaltiyor hemde huzur veriyor resmen

0

ne yazık ki, tüm zararlı yönlerini bilmeme rağmen ve özellikle dişlerimde kararma yaptığını net görmeme rağmen sürekli çay içmekteyim. hatta çay az içtiğim günler baş ağrısı çekmekteyim.

0

evet çay içmeyi severim niye derseniz çay insanı dinlendirir çay insanı düşündürür çay insanı rahatlatır bu yüzden çay içmeyi tercih ederim sabah kalktığında iki ya da üç bardak öğlen bir bardak akşam ise 4 ya da 5 bardak çay içerim tabii gece uyumadım ya da 2 ya da 3 bardak içerim sabah namazına kadar çay insanın uykusunu kaçırır çay insanı düşündürür çay insanı rahatlatır çay için çay içelim çay için tabii her çay içilmez çay iyi demlenmiş dinlenmiş bir çay olacak bayat olmayacak çay en az 1 saat demlenmiş olacak bu yüzden her şeyi içmem hele bizim mehmet abinin kahvesindeki çaylar of içme de yanında yat yokini kahveleri starbucks'ın bir şeymiş ya git kardeşim kıraathane mi zi orada çayını içebilir ayı 1 lira çay içiyorsun diyorsun orada 10 15 lira veriyor starbucks ını dinle arkadaşlar herkese hayırlı kazançlar bol kazançlar allah herkese yardımcı olsun hayırlı cumalar sizi seviyorum hepinizi allah yardımcın olsun allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum bol kazançlar bir de çay lipton olmalı bence ya da ağız tadının yoksa damak tadını anlamadım gitti lipton çay iç çayını aşığım sallama çay falan olmaz kardeşim

0

genellikle günde 8 ila 10 bardak çay içerim

0

evet günde 3 veya 4 defa çay içerim çayı herkese tavsiye ederim

0

sürekli çay içer miyim içerim akşam namazından içerim pardon kahvaltıda kahvaltıda 2 bardak içerim akşam yine 3 hafta kaç ay öğlenleyin yemek yemem saat 12 1 2 3 4 gibi saatlerde yemek yemem sabah kalkarım kahvaltımı yaparım acıkınca ağzına 354 mantarı ondan sonra da akşam annem yemek hazırladı zaman yemek yerim bu yani

1

cayı çok severim gittim misafirliklerde evimde , dısarda bir kafede hep içerim benim vazgecilmezimdir çay.

1

ben rize'liyim. çayın olmadığı bir dünyada yaşamaya gerek bile yok :)

1

evet ablası ile çay içmeye gideyim çünkü çay hayatınızı kaplamanış duruma gelmiştir. ben kendimle konuşuyorum ve çay içmeden duramıyorum sabah kahvaltısında öğle arasında ve akşamları sürekli çay içiyorum ve ilaç gibi geliyor tadıda efsane oluyor.

1

sabah ve akşam mutlaka çay içilir bizim ailede hele yani da yiyecek birşeyler olursa dahada güzel oluyor.

1

çay sevmem. harareti alıyor falan derler ama neyin harareti bu anlamış değilim.

1

sürekli çay içenlerden değilim sabah kahvaltı da ve akşam yemeğinden sonra içerim

1

çayı çok seven biriyim ancak en çok içtiğim öğün kahvaltı'dır. kahvaltıda en az 3 bardak içerim öğlenleri pek tüketmem akşam yemeğinden sonra özellikle çok tüketirim.

1

çay olduğu zaman sürekli çay içerim. olmadığı zaman içmem.

1

yani sürekli çay içmem. sadece sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinden sonra çay içiyorum. bunların dışında içmiyorum. he tabi bazen ufak kaçamaklar olabiliyor :)

1

çayı çok severim ve genelde çaya hayır diyemem.