0

nohutlu pilav sever. misin?

20 cevap
0

çok severim ,çocukluğumdan beri en sevdiğim yemeklerden birtanesi dir ,yemeklerin arasında çok ayrıdır onun yeri

0

nohut pilav sevilmez mi bayılırım nohut pilava şimdi olsa da yeseydim

0

elbette cok severim bayilirimm cok guzel oluyor her gun olsa her gun yerim

0

sevilmez mi ya yanına baba bir ayran . sadece nohut pilav değil sade pirinç pilavını da çok severim yeter ki fazla yağlı olmasın. fazla yağ midemi yakıyor.

0

halk çocuğu olarak bu çeşit yemeklere küçüklüğümden beri aşinayım. nohutlu pilav iki güzel şeyin birleşimidir. pilav kendi başına efsane olan bir yiyecekken nohut eklendiğinde veya türevi olan fasulye eklendiğinde bu pilav gözümüz ve midemizde arşa kadar çıkacaktır. ama yine de tavuklu pilavın yerini tutmaz

0

bayılırım harika bir türk yemeği turşulu o

0

tabiyki severim türk yemeklerinin hepsi süper ama nohut bir harika biraz rahatsız ediyor çok yiyince ama olsun

0

bayılırım yanında da turşu belki soğan söğüş offf karnım acıktı

0

yapanımız yok ki severiz normalde ama bir kuru üstü pilava biterim

0

nohutlu pilav çok severim.biraz da tavuk olsa onun yanında veya içinde.ama yumuşak böyle yağlı kısımlarından olucak.mangalda tavuk but ve kanat da olsa.bir de yanına sarımsaklı bir cacık.o zaman bayıla bayıla yerim.

1

evet ben de nohutlu pilav yapıyorum ve çok güzel oluyor nohutlu pilavın yanında bir de cacık ve güveç bir de yeşillik roka dereotu yeşil soğan olsa çok güzel olur harika bir tadı var.

0

çok severim hele ki bu seyyar satıcılar nedense her zaman ben cezb etmektedir yanında bir de ayran olursa harika olmaktadır turşu da bu tarz yiyecekler de aşırı zevk vermektedir ama turşu konusunda birazcık seçip davranabilirim gerçi seçecek denemez tam olarak salatalık turşusunun çok sevmek değil ama kornişon olması gerekmekte bununla beraber lahana turşusu ve havuç dursun da çok seviyorum nohutlu pilav bir de tereyağlı olmalı arkadaşlar tereyağ kesinlikle efsane tat veriyor hatta bir de tavuk suyu eklenirse yeme de yanında yat her nedense artık içine ne katıyorlar bilmiyorum yoksa sokaktaki hatası çekmesinin verdi bir şey midir nedendir ama dışarıda satılan bu seyyar satıcıların sattığı nohut pilav var gerçekten efsane güzel oluyor bununla beraber nohutlu pilav haricinde bir de nohut yemeği ve pilav içerisinde çok sevmekteyim ama nohut yemeğini herkes yapılmakta o salçası tuzu içindeki malzemesi yani bence içinde et olmalı bunun tutturabilmek gerçekten çok önemli

0

severim ama nedense muvlut te yapılıp verilenler güzel gelir bana yanında ayran ve irmik helvası oldu mu tamam

0

nohutlu pilav tabiki severim yanında ayrandan oldumu.

0

evet severim yanında tavuk turşu ayran veya cacık olursa mezelerle tadı daha güzel olacaktır.

0

ben nohutlu pilav sevmiyorum çünkü ben nohutu gerçekten sevmiyorum benim nohutlu hiçbir zaman aram yoktur. o yemeği yapmam da, yemem de fasulye ile pilav tercih ederim ona göre ama nohutu asla yemem.

0

yemek ayırmak istiyorum ama nohutlu pilav sevmiyorum kuru fasulye pilav daha çok seviyorum

0

evet severim. daha dün yedim. ikisini aynı anda yediğimiz zaman enfes bir lezzet veriyor. yanında bir de köpüklü bir ayran çok güzel olur.

0

nohutlu pilavds severim ama tavuklu olursa daha iyi olabilir.

0

yanında turşu ve soğanda varsa neden olmasın