0

bilinçsizce saçma sapan sorular olursa, bilgi dışına çıkılmış olur. bu da güzelliği ve bilgiyi alır.

0

sitenin en başta da amacı soru sorup cevaplayarak para kazanmaktı şimdi de öyle eğer şuana kadar saçma bir hal almadıysa bundan sonra da bu durumun değişmesi için bir sebep yok diye düşünüyorum zaten site adminleri böyle durumlarda o saçmalayan kişileri banlıyor diye biliyorum yani öyle bişey olmaz olmasını da istemem şahsen

0

hayır bence dönüşmeyecektir.sebebi ise siteyi güzelleştiren ve site yapan soru sorma ve cevap vermedir.daha değişik daha güzel soru ve cevaplar yazıldığında yazarlar daha eğlenecek ve siteye dahada bağlanacaklardır.bu yüzden site aynı şekil devam edicektir benim fikrimce

0

dönüşmesine izin vermessek dönüşmez saçma sorulara tepki gösterbiliriz bence . bugün birisi" what iş your name " ne demek diye sormuş bende tepki olarak ingilizce cevap verdim ve aynı soruyu bende ona sordum anlarsa. bu ne ya allah aşkına karşınıdakiler ilkokul çocuğu değil .

0

dönüşüyor vallahi... ama sorumani'nin müdahele edeceğini düşünüyorum bu tarz sorulara...

0

dönüşmez diye düşünüyorum sorumani bu konuda sürekli önlemler alıyor. bir otokontrol olacaktır zaman içerisinde sitede. beyin bedava modu, gereksiz kullanıcıların banlanması güzel adımlar. yeni kullanıcılar daha çok soru sorma eğiliminde bulunuyorlar. cevap vermenin avantajlarını bir farketseler bu kadar arka arkaya saçma sorular sorulmaz belki diye düşünüyorum.

0

sacma sapan sorular olmadigi surece vence gayet guzel olabilir

0

bence dönüşmeyecek. birkaç saat önce bir soruya denk geldim cevap yazayım dedim. cevap yaz kisminda cevabımı yazdım tam göndereceğim. boyle bir soru yok yazdı. mudahele edilecektir diye düşünüyorum o yüzden.

0

evet dönüşecek gibi soru kısıtlaması yapmalılar cevapsız soru kalmamalı cevapsız sorular bitince tekrar soru sorulsun

0

bence daha da güzelleşicek gibime geliyor