0

a101 bimin yan çarı gibi birşeydir bim neye indirim yapsa a101 de o şekilde hemen aynı ürüne indirim uyguluyor.

0

diğer marketlerle kıyaslarsak eğer ürünlerinin o kadar kaliteli olduğunu söyleyemeyiz. ama tabiki fiyat açısından çok ucuz bir market. ürünleride o kadar kötü değil. bence ideal güzel bir market.

0

a 101 maalesef biraz kalitesiz ürünler satan bir markettir.yeni peynir aldım kapağını açtım kokmuş.son kullanma tarihine daha 2 ay olan bir beyaz peynir bu.sonra değişim için götürdüm fiş yok mu dediler?bu zaten sizin ürününüz fişe ne gerek var dedim.kem küm ettiler.bu peynirin fotosunu çeker her yerde yazarım dedim iade almadığınızı o zaman biraz çekinip değiştirdiler.yani herşeyin bir bedeli var arkadaşlar.biraz ucuz diye gidiyoruz ama bu sefer de kalite düşüyor.nasil yapsak bilemedim.

0

a-101 bim gibi özel firmalar'dan birisidir ve insanların geçim sıkıntısı yaşamadan rahatça alışveriş yapmaları için açılmış firmalardan birisidir.

0

ben kuşadası'nda oturuyorum. buradaki 101 gerçekten ürünleri çok kötü kokuyor onun için hiç sevmiyorum ,hatta alışveriş bile yapmıyorum. tavuk aldım kokmuş bir şekilde ,yumurtası bozulmuş bir şekilde yani diğer 101 ler nasıl bilmiyorum ama buradaki 101 ler dediğim gibi tercih etmiyorum hep bozuk şeyleri satıyorlar.