0

ben fazla soru sormadığım icin beni pek ilgilendirmedi açıkcası, sorumani sitesi iyi bir şey yapmış verilen süre çok uzundu zaten bu sürede soruları inceleyip düzenlemeye yetcek bir süredir bence sorumani kazanclarla ilgili bir gelişme yapmalıdır. böyle şeylerle ilgili değil bunlar çoğu kullanıcıyı ilgilendirmiyor ancak kazançlarla ilgili bir şey yaparsa çoğu kullanıcı faydalanır diye düşünüyorum.

1

biz cevapları düzeltme olanağının gelmesini talep ederken ilginç bir gelişme olmuş haberim yoktu.
belki suistimal edilenve kötüye kullanılan bir durum ortaya çıkmıştır bunun için böyle bir yöntem uygulamışlardır konu hakkında bilgim yok.

0

yani ben fazla soru soramıyorum zaten insanlar sorduğu soruyu da kontrol etmiyor. tabii ki de bazı insanlardan hariç düzenleme gereği falan da duymuyorlar aslında sorduğu soruları düzeltmeler çok güzel olur en azından banlanmamış olurlar, ve uyarı almamış olurlar yani demek ki; sorunmani 125 saniye olmasını istiyorsa öyle gerek duyduysa öyledir yani.

0

önceden soruyu yayınladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam üç yüz saniye yani beş dakika düzenleme hakkımız var idi.az önce ben de farkettim.soruyu yayınladıktan sonra düzenleme süresi yüz yirmi beş saniyeye düşürülmüş.yani şöyle diyebilirim ki ne iyi ne de kötü olmuş.bir şey değişmeyecek soruyu yanlış yazdığım olmuyordu.anca beş yüz soruda bir yanlış yazıyordum herhalde.artık sadece biraz erken farketmem gerekecek o kadar.