0

fenerbahçe futbol takımının mevcut kadrosunda ki defans oyuncuları hasan ali kaldırım, ismail köybaşı. bu iki oyuncu sol bek mevkisinde rekabet etmektedir. skrtel, roman neustadder, yiğithan, reyes ise merkez de yani stoper bölgesinde yer almaktadırlar. sağ bek bölgesinde ise şener özbayraklı ve mauricio isla bulunmaktadır. hepsi bir birinden kalitesiz ve kabiliyetsiz oyunculardır.

0

fenerbahçe'nin defans oyuncusu şu an için en iyi defansı martin skrtel'dir. daha sonra diğer defans oyuncuları roman neustader e diego reyes'dir. bana göre ikisi de bir işe yaramıyor terminatör lakaplı oyuncumuz hariç diğerleri kesinlikle iyi bir defans oyuncusu değildir.

0

fenerbahçenin defans oyuncuları martin skrtel kendisine terminatör lakabı takmıştır taraftarlarımız ve kesinlikle bu lakabı hakediyor. roman neustader kendisini pek sevmem iyi bir defans oyuncusu değildir. diego reyes şuan için fenerbahçe oyuncusu olmadığını kanıtladı bence kesinlikle fenerbahcede oynamamalıdır. son olarak yiğithan güveli bence yiğithana şans verilmeli fiziğiyle rakiplerden çok kolay top alabilcek ve karşı rakip oyuncusunu kolay kolay geçirmeyecektir diye düşünüyorum.

0

fenerbahçenin defans oyuncuları: diego antonio reyes, hasan ali yıldırım, roman neustadler, maurıcıo ısla, şener özbayraklı, ismail köybaşı, yiğithan güveli, batuhan yılmaz...