0

fransa basketbol ligi çok başarılı bir lig değildir.bana göre orada başarılı olan tek takım olarak monaco basketbol vardır. fransa basketbol liginde nedense euroleague hiçbir takım katılamıyor.

0

fransa basketbol lıgı avrupa basket lıglerının altında bi lig

0

kaliteli bir lig olduğunu söylemek isterim inşallah ilerleyen zamanlarda daha da iyi yerlere gelecektir.

0

fransa basketbol ligi pek kaliteli bir lig değildir. şuan ligin en iyi takımı monaco ve lemansdır. monaco fiba avrupa şampiyonlar liginde çok basarılı bir basketbol oynuyor ancak lemans için öyle diyemicem lemans biraz daha oyununu geliştirmeli diye düşünüyorum. fransa ligi bence basketbol olarak iyi bir lig değil ülkemiz basketbolu fransa liginden kat kat daha güzel ve daha zevkli olduğunu düşünüyorum. benim fransa basketbol ligi hakkındaki düşüncelerim bu şekildedir.

0

fransa basketbol takımının ligi'ne baktığınız zaman gerçekten de dünyada hiç ilgi duyulmadığını söyleyebilirim. çünkü oynadıkları oyun gerçekten de pek fazla iyi olduğunu söylemek güç. özellikle yetenekli oyuncu görebilmemiz yok denecek kadar az bana göre. bunun bir an önce çözülmesi gerekiyor ve fransa ligi'nin gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. özellikle baktığımız zaman aslında o kadar da maddi konuda bir sıkıntı yaşadıklarını söyleyemeyiz. ama gördüğüm kadarıyla hiçbir şekilde transferi yanaşmıyorlar ve yetenekli oyuncu almayada çalışmıyorlar. bunun için aslında biraz olsun takımlarda bir veya iki kişi yetenekli oyuncu olduğu sürece bu lik takip edilir ve daha da heyecanlı yere gelebileceğini tahmin ediyorum. bunun için biraz daha yarı dönemde araştırılıp sağlam oyuncularının alması gerektiğini düşünüyorum. fransa ihtilali ne baktığımız zaman genel olarak gerçekten avrupa'da hiçbir iş yapamadıklarını görebiliyoruz kupa maçlarında. şu anda ligde benim gözümde en sevdiğim takımlardan biri de nanterre takımıdır. ama oyun içerisinde pek fazla varlık gösteremedi için ve avrupa'daki başarısızlığından dolayı pek fazla takip etmeyi sevmiyorum diyebilirim. bunun için bir an önce önlem alınması gerekiyor yoksa fransa basketbol ligi tamamen bitmiş derecede diyebileceğimiz birlik haline gelmiş durumda bana göre.

0

çokça takip ettiğim ve izlediğim bir basketbol liği değil euro liğlerden gördüğüm izlediğim kadarıyla çokça takımları euro liğe katılamıyor ama monaco takımı oldukça başaılı olarak görülmkete