0

evet öyle siteler var gerçekten hatta benim iki seneden beri kullanılan bir uygulama var. gerçekten bu uygulama para kazandırıyor anket sitesi. tabii ki birazcık uğraşmam gerekir ama gerçekten banka hesabı ile çekilen bir ödeme sistemleri var çok iyi bence.

0

evet kazandıran siteler var şuna 21 tl kazandığım bir uygulama var ama parayi 30 tl olunca çekebiliyorum. inşallah gerçekten para yatıran bir sitedir.

0

sana tavsiye edebileceğimerhaba yerler var.onlar da marketten clixcense vb uygulamalar bunlar sana anket olursa para kazandırır aksi takdirde bilmem anket size uygun değil deyip bir saat uğraştırdıktan sonra bir kenara atar.zor bence kendi işini yap daha iyi bunlar boş iş bence işsizlerin işi

1

evet internetten anket doldurarak para kazanılır ancak o kadar az ki belki de bir sene sonra falan para çekecek sınıra ulaşırsınız.

0

anket doldurarak para kazanan insanlar var.. ama benim fazla bir bilgim yok ama burada reklam yapmak da yasak haberin olsun. yani öyle bir düşüncen varsa internetten araştırabilirsin ama sana sorumani'de kalmanı tercih ederim, gerçekten burası çok güzel ,burada iyi bir kazanç elde edebilirsin uzun cevaplar verirsen. ben de elimden geldiği kadar uzun cevaplar vermeye çalışıyorum çünkü gerçekten paraya ihtiyacım var az da olsa kazanmış oluyorum evde boş boş oturmaktan iyidir diye düşünüyorum.

0

evet kazandiran yerler var ama surekli takip etmelisin yani akfit olmalisin .

0

internette oyle imkanlar var ama hic anket doldurarak "ben su kadar para kazandim" diyeni duymadim.
ama elbette mumkun birsey.

0

sanırım kazandıran yerler var ama çok çok az kazandırıyor. ve sürekli takip etmek gerekiyor.