0

sorumani de zengin olan kim var?:)

evet arkadaslar paraya ihtiyaci olmayip ortam icin takilanlar veya keyfi takilanlar var mi?

10 cevap
0

yani bu siteden zengin çıkacak birini sanmıyorum ama... yani zengin insanın burada işi olmaz yani zaten insanlar öyle ya çerez parası için buradalar ya para biriktirmek için ya da ihtiyaçları oldukları için buradalar. yani ben biraz uzun zamandır sitedeyim ancak hiç bir kişi görmedim zengin olup da buralarda takılan.

0

ben varim :p :p saka bir yana zengin olup takilan nadirdir bu sitede. cogunlukla (%98) para kazanmak icin burada zaten millet. zengin olsam burada ne isim var diywnler hepsi

0

çok saçma soru bence kardeşim bu soru zengin olan insan bu sitede ne işi var ama ben en fazla bu sitede. bırakabilirim para toplayacak ve kazancimi 100 tl olarak çekmeye uğrasicam çünkü galiba bizim zengin ol ama az kaldı ama şimdi bu sitede olucam .

0

bence en zengin sensin baska da kimse yoktur diye düşünüyorum. hem zengin olsa burda fazla takilmaz heralde arada bir keyfine göre gelir takılır.

0

ben senin sormak istediğin soruyu çok iyi anladım.bence genel olarak zenginlerin bu sitede işi yoktur. diye düşünüyorum. bizim gibi ihtiyacı olan insanlar genellikle bu site nedir bilmiyorum. yani benim şahsen ihtiyacım olduğu için bu siteden bir ek gelir kazanıyorum.

0

allah aşkına bu siteden zengin olan zengin falan olan yoktur diye düşünüyorum sadece karın doyuracak kadar para kazana vardır veya daha fazla günün her saati hiç ayrılmadan uzun cevaplar yazacaksınki biraz daha fazla kazanırsın sadece zengin falan olmaz kimse.

1

zengin olan gelipte vaktini harcar mi bilemedim ama sanmıyorum ya. çok zengin olup belki doymustur herseye burda takılıyordur tabi o ayrı konu :)

0

sorumani den zengin olan kim var diye sormadim ki :) zengin olup sorumani de takilan var mi onu merak ettim :d

0

yani benim paraya ihtiyacım var daha zengin olamadım ama şu an yarışmayı bıraktım.. çünkü bebeğim de daha çok küçük benim ilgi bekliyor, onun da ilgiye ihtiyacı var şu an bebeğim ile ilgileneceğim herkese bol kazançlar.paradan daha değerli oğlum var benim yarışmayı bırakıyorum artık pes ediyorum. ☺️☺️

0

zengin olmaktan kastın :) 10 50 100 tl ile kim zengi olur kardeş ya :)