0

acaba düşünmeyen var mı günümüzdeki en büyük sorunlar bunlar zatenay başı gelirnereye ne verilecek elimizde ne kaldı beş kuruş kalmaz ama yine biz bunu düşünürüz yani getirmeye çalışıyoruz

1

olmaz mı? bu ay maaşı alsam da kredi kartında 100 lira içerideyim. onu da sorumaniden kazanmaya uğraşıyorum. hiç böyle hesapsız davranmazdım. beni zora sokacak bir durum değil ama evdeki hesabın çarşıya uymaması hesabımı şaşırtsın istemiyorum.
elektrik, su, kira, aidat ee malum kış geldi doğalgaz faturası hep düşünüyorum. aybaşı gelince iş hesaba kitaba dökülüyor sadece. allah emeğiyle helalinden kazanıp harcayan herkese yardım etsin.

1

evet maalesef benim de ödemem var.. ama artık pazartesi vereceğim taksitli ne var sadece çok şükür öyle büyük bir borcum da yok kimseye ufak bir şey almıştım taksitle almak daha avantajlı bana en azından nakit bir şekilde vermiyorum taksit taksit daha güzel oluyor.

1

hayir odeme felan dusunmuyorum,cunki bir odemem yok,nakit calismak daha guzel oluyor.

1

ben düşünmüyorum ama düşünen insanlar mutlaka vardır.

1

ay başı ne alaka bilmem ama keşke yarışmalar yerine gelirler arttırılsa daha iyi olmazmıydı hem gelen referansların yüzde 20 koşulundan dolayıda gelenler site az vermekte diye bırakmaktalsr yetmişe yakın referanslarımdan biri bile çalışmamakta aktif değiller yarışma yerine paralsr yükseltilse daha iyi olur diye düşünmekteyim zaten ysrişmanın amacı aktif olmaktır onun yerine yeni bir yarişma gelmelidir salliyom haftanin iki günü soru sor 4krs kasan ya da cevapla iki kat kazanç eklensin gibi sistemlerin gelmesi sotenin yararina zararina olurmu sanmam dahada ileriye dönük şeyler yapki meyvesini toolaya bilesin kazançlar az yani bazen uzun yazmama ragmen gelen ücret beş kuruş felan.

1

çok fazla bir ödemem olmadıgı için bu sorun şu aralar kafamı kurcalamıyor ilerleyen zamanlar ne gösteriri orasını bilmem açıkçası