0

elma lifli gıda olduğu için tokluk hissi verir.cildi güzelleştirir dış ve dis etleri için faydalıdır.

0

elmanın yaraların iyileşmesine iyi geldiğini biliyorum.

0

elma ısrarak yediğimiz çerez niyetine bşr meyvedir özelliklede benim.elmanın çeşitli faydalarıda vardır vücudumuza cildimize bunlar;ısırarak yenirse elma dişleri kuvvetlendirir,cildimizi güzelleşmesinde yardımcıdır,zayıflamaya bire birdir diyetisyenlerin çok fazla tavsiye ettiği bir meyvedir.zeka geriliğine faydalıdır zihnimizin açılmasında yardımcıdır ve daha birçok faydası vardır.

0

elma cigeri temizler akil problemlerine yardimcidir annede sut yapar cocuk gelisiminde yardimcidir sigara icenlerin dislerin uzerindeki kotu tabakayi goturmeye yardimcidir her cocugun gunde 2elma yemesi zeka gelisimine yardimci olacaktir miydedeki sindirimde gucluk cekenler elma tuketmesi gerekir 1elma 1ispanak ile ayni degerdedir

0

elma, vücuda dinçlik ve güzellik verir. cildi tazeler ve güzelleştirir. cildi taze tutar. kişimin yüzünü güzelleştirmek kalmayıp aynı zamanda da gençleştirmektedir. her gün en iki elma yemek sağlığınıza iyi gelecektir. ayrıca elma insanı tok tutar. özellikle zayıflamak isteyenlerin tercih edebileceği bir yiyecektir.