0

sigara tabiki kisnin sağlığını olumsuz yönde etkileyen bir maddedir.özellikle kisnin ömrünü kisaltir.yanında. bir çok hastalığı yanında getirir bunlar kanser,kalp yetmezliği,gırtlak kanseri,tıkanma,kalp kirizi gibi şeyler insanı etkiler.ayrıca hemde tabiki maddi olarak da aylık en az 300 ile 600 tl arasinda kayba neden olur.

0

evet kotu bir aliskanliktir neden diye sorarsaniz sigaarinin icinde binlerce madde vardir bu maddeler cigerimize zarar verir mesala bir kopek kovalioyor sizde kacmak zorundasiniz kostunuz kostunuz sigara yuzunden ani nefes darligi gecirebilirsiniz kopekten can kurtarayim derken sigaraya yakalanirsiniz ve maddi zararlarida vardir gunluk 1 paket icen birisi 10 tl verse aylik 300 tl ve bu 300 tl ile kira odenir veyahuta yiyecek icecek giyecek alinabilir

0

evet sigara çok zararlı bir alışkanlıktır. insanın bütün organlarının olumsuz bir şekilde çamışmasına neden olan bir alışkanlıktır. sigaranın cebede bir hayli zararı vardır. örneğin bir insan günde bir sigaraya 13.5 lira verilmesi hesaplamaya kalkacak olsak yüksek bir mevla ile karşı karşıya kalmış oluruz. kendimize zararı olduğumuz gibi çevremizdeki insanlara da zararı bir hayli vaddır. bir insan bizim yüzünüzden pasif içici olabilir ve onun zarar görmesinde etki olabilir. lütfen sigara içmeyelim içeri uyaralım.

0

baktığımız zaman sigara sağlığımız açısından gerçekten çok kötü bir ürün olduğunu düşünebiliriz. genel olarak şu andaki kişilerin bağımlı bir şekilde olduğunu görebilmemiz mümkündür aslında. şu anda çevremizde baktığınız kadarıyla sigara içiciliği en alt yaşlara kadar indiğini görebilmekteyiz. eğer bir sigara içiciysek bunu azaltmaya yönelik bir şekilde devam etmemiz lazım.

0

tabi ki kürü bir alışkanlık hem sağlığınıza hem cebinize hem ailenize devrimlerinizi zararlı elinizden geldiği kadar icmeyin

0

tabi ki. hem bedensel hem de ruhsal sağlığımız için kötü bir alışkanlıktır. kansere, nefes darlığına, ciğerlerin bitmesine sebep oluyor.

0

tabi ki evet.maalesef sigara tepeden tirnaga her yere zararli.