0

şu an için matematiksel olarak şansı olsa da şampiyon olamayacaktır

0

bu sene sampiyon olma sansi hic yok kume dusmesse iyi

0

bir fenerbahçeli olarak fenerbahçenin şampiyonluğu imkansız ancak benim tahminimce koemanla devam edilirse ligi ilk dörde bitiririz zaten ali koç söylemişti ilk sene fazla bir şey beklemeyin sonraki senelere insallah biseyler yapcaz diye tamam ama bu kadar kötü bir fenerbahçede beklemiyorduk neyseki cocu denen şahıs gitti ve fenerbahçe birazda olsa kendisine geldi ve koemanla oynadığı 3 maçta 2 galibiyet bir beraberlik elde etti bence cocuya göre çok özel bir istatistik ve 3 maçata 6 gol atıp iki gol yedi cocunun oynatmadığı valbuenayı ilk onbirin vazgeçilmez oyuncusu yaptı koeman kalırsa ve böyle oyun oynatmaya devam ederse eğer ben ligde ilk dörde gireceğimize eminim.

0

fenerbahçe'nin bundan sonra şampiyon olma olasılığı gerçekten sıfır diyebiliriz. oynadıkları oyun belli zaten kadro kalitesi de ortada.en fazla yapabileceği uefa avrupa ligi'nde biraz olsun başarı göstermek.

0

şampiyon olma olasılığı %40da takım güçlenirse kazanabilir

0

bencede olamicağız ancak tahminimce ligi 3. veya 2. bitirme imkanımız var nedeni ise yeni hocamız çok iyi bir hoca kimi nerde ve ne zaman oynatcağını çok iyi biliyor o yüzden benim birazda olsa umudum var eğer ilk yarıda kalan tüm maçlarımızı kazanırsak tahminimce şampiyonluğa bile oynarız yeterki takımda biraz öz güven ve istikrar olsun galibiyet istikrarı ben bu takıma güveniyorum cocu varken güvenmiyordum tabiki ama erwin koeamanın oynattığı oyunu çok beğeniyorum hücum ve aynı zamanda defansif oynıyoruz 3 maçta 2 gol yiyip maç başı 2 gol attık yani 3 maçta 6 gol attık bence gercek fenerbahçe ruhu yavaş yavaş geliyor artık fenerbahçeden korkmalı rakipler.

0

küme düsmeyelimde bu sene zor bitti artik

0

bundan sonraki bütün maçları kazansa bile şampiyon olamaz ancak gönüllerin şampiyonu olur oda iyi bir teknik adamla olur.

0

bu sezon şampiyon olması zor tüm maçları kazansa bile 4. sırada bitirir.

0

devre bitene kadar dayanırlarsa ilk ona girerler ama şu şartlarda ilk ona bile girmeleri zorken şampiyonluk durumu sormak takıma ağır gelir bursanın şampiyonluk sansı daha fazla fenerden önde bitirir favori başakşehir ve galatasaray bu sene başakşehir şampiyon olur diğer takımlar o olsun diye elinden geleni yapıyor nerdeyse hakemler başakşehir yerine gol atacak

0

daha sırtın sene şampiyon olamaz takımı bozdular

0

fenerbahçe futbol takımının 2018 - 2019 yılında şampiyon olma olasılığı çok az gibi görünüyor. çünkü oyuncu kaliteleri çok düşük.

0

bence olamaz teknik direktör değişikliği şart