0

evet gayet güzel olur hatta lige bir renk gelir bunu başarabilmiş tek anadolu takımı bursaspor dur bu başarıya yaklaşabilmiş bir diğer takımlar ise gaziantepspor ve sivasspordur bunun olabilmesi için maçları takip eden taraftar sayısından tutunda takım kadro teknik heyet inanmışlık hepsinin bir araya gelmesi gerekir

0

bu sene başakşehir takımının şampiyon olacağını düşünüyorum.

-1

türkiye basketbol liginde en kuvvetli takımlardan biri de anadolu efes ve fenerbahçe takımlarıdır. anadolu efes'in kadrosunda bazı mevkilerde eksikleri olduğu için şu anda istediği oyunu oynayamıyor. fenerbahçe ile oynadıkları cumhurbaşkanlığı kupasını kazanmışlardı. ama tabii ki bunun için de büyük bir transferi yapılması gerekiyor ve takım içerisinde takımı üstlenebilecek bir oyuncu olması gerekiyor. ama bunu yapabilmek aslında hiç kolay olmadığını görebiliyoruz. çünkü en iyi oyuncu alabilmek için maddi konuda büyük bir sıkıntı içerisine girebilirler. ilk yarıda istedikleri oyuncuları aldıkları takdirde bu sene lig'de şampiyon olabilecek bir takım olduğunu görüyoruz.

0

evet gerçekten bu sene bir anadolu takımının şampiyon olmasını çok isterim.çünkü her sene dört büyüklerin şampiyon olmasından gerçekten çok sıkıldık.artık bier anadolu takımının şampiyon olma zamanı geldi diye düşünüyorum.başakşehir güzel futbol oynuyor bu futbolunu devam etttirirse şampiyonluğun en büyük adayylarından birisidir.oynadığı futbol gerçekten çok ilgi çekici şuabn ligde 8 puan farkla lider durumdalar sene sonunda şampiyon olcaklarını düşünüyorum.

0

bu sene ben başakşehir'in şampiyon olmasını çok istiyorum. umarım bu başarılı formunu devam ettirir.ve sene sonunda şampiyonluğa ulaşır. çünkü bu sene başakşehir futbol takımı çok başka oynuyor.ve şu anda tam 8 puan fark atmış durumda umarım bu farkı korur ve seni sonunda güzel bir şampiyonluk elde ederler.

0

bu sezon büyük ihtimalle bir anadolu takımı şampiyon olacak