0

öncelikle herkese iyi akaşamlar bana göre en iyi iş inşaat işi tabi ki de bu göreceli bişey kimisi garsonluk daha iyi der kimisi de dükyana bakmayı benim inşaatı sevme sebebim iş saatlerin yemek saatlerin çay molaların belli ama garsonluk ta böyle bişey yok karnın acıkınca yemek yiyebiliyorsun sadece sigara molan az sigaraya başlıyorsun müşteri geliyor onunla ilgilenmek zorunda kalıyorsun . ama inşaatta sana bişey deniliyor iş bitene kadar kimse sana karışmıyo müziğini açıp çalışıyosun yorulduğunu zaman sigaranı yakıyorsun karışanın olmuyor yorulduğunda dinleniyosun telefonla oynuyorsun yemek saatin belli ayriyetten çay molaları var el becerin de gelişiyor insan sesi yok . garaonlukta günlük en az 200 -300 kişiye servis ediyorsun ama inşaatta günde 2-3 kişiyle muhatap oluyorsun en iyi yönüde bu aslında .

0

orange hipermarket cidden çok iyiydi.en azından rahattım.parasal olarak tam zamanında alıyordum.ancak maaşlar biraz düşüktü.tabi marketin cirosuna bağlıydı bu düşüklük aşırı bir yoğunluk yoktu.

0

bir cafede çalışmıştım en iyisi oydu sanırım hakettigim parayı alıyorum ama taşınma sebebiyle bırakmak zorunda kaldım malesef.

0

türkcell iletişim merkezinde çalışmıştım 5 yıl kadar oldukça zevkli ve eğlenceli idi prim sistemi ve türkcellin yapmış oldugu bazı ödüller yıllık kampa girerdik 4 gün egitimden sonra 2 gün eğlenme olanagı sağlarlardı konserler falan güzeldi yani