5

sizce sorumani.com kopya ve spam içerik üretenleri güzel banlıyor mu? :)

Her güzelliğin karşısında bir kötülük vardır. Kötülüğün karşısında Sorumani vardır.

Site kurallarını ihlal ettiğini düşündüğünüz kullanıcıları bize iletmeniz yeterli :)

96 cevap
0

hem soru üretenlerin hem de cevap verenlerin cevabını adam gibi vermesi fazla ekleme saçma sapan iki üç satır daha eklemesi bu sadece site yöneticilerinin takibi ile olacak bir iş değil ve görülenlerin şikayetinin olduğunu ve banlandığını örnek olarak yaşadım ve teşekkür ediyorum

-1

haksız kazanca girer bence bu eğer birisi bunu yapıyorsa banlaması doğrudur. ben bilmiyorsam cevap vermiyorum yada bakıyorum bir yerlerden anladığım kadarını sorulan soruya cevap olarak aktarıyorum. sorumani bence kazanç sistemini geliştirmeli daha düzenli yapmalı çok şükür siteye reklamda geldi inşallah devamlı olur kazancımı hep birlikte

2

evet gerçekten daha yeni telefon yüzünden takılı kaldı sorumani ekibi cevabımı görünce lütfen bana dönüş yapın rica ediyorum evet site hoşuma gitmeye başladı açıkcası güzel uygulamalar var bayada ama ben hepsini nasıl kullanacağımı yeni yeni çözmeye başladım inşallah tam istediğim gibi bir site olduğunu görütorum inşallah daha da çok gelişir ve kazanmaya devam eder herkes şunana kadar olumsuz hiç birşeyle karşılaşmadım sayılır 1-2 arkadaş banlanmış galiba bazı yerler de okudum çalıntı kopyala yapıştırma yapış galiba öyle bişeyler diyordu ama kuralları da belli açıkcası zaten hata yapılan yerler de uyarı veriyor sorumani sitesi zaten yapılması da lazım tabi düşündüğümüz zaman herkes hakkıyla alması lazım o yaparsa bu yaparsa yani otomatik olarak zaten görüyorlar ve hemen hallediyorlar uyarı aldıkdan sonra da devam edersek eğer otomatik olarak da banlanıyorsunuz sakın ypmayın arkadaşlar öyle şeyler hakkınızla almaya çalışının tekrardan sorumani bana bi mesaj atarsanız iyi olacak ulaşamadım size bir türlü soru için teşekkür ederim sorumani hayırlı akşamlar.

1

sorumani ekibi yarcımcı olurmusunuz acil.

0

sorumani ekibi cavabını kaldırırmısınız tel takılı kaldı arkadaiların hakkını yemeyelim.

0

genel kültürü çok zayıf olanlar ctrl+v, ctrl+c yapıyorlar.

0

bence hiç doğr değil kopya dan almak yani hiç bir anlamı kalmıyor ama bazı arkadaşlar yapıyor hiç gerek yok biraz kendi düşüncelerinizi katın yani hakkınızla para kazanın hem siteden uyarı alıyorsunuz hemde siteden atılabilirsiniz özellikle yeni üye olan arkadaşlar dikkat etmesi lazım kurallardan inşallah haberleri vardır hem kendileri için yani site herşeyi kontrol ediyor hemde çok anlaşıyor yani kendisinin yazmadığı sorumani ekibi hepsini görüyor.

0

bencede cok iyi banlanmasi gerekiyorlar emek hirsizligina giriyor

0

evet iyi banlıyorsunuz iyi bir site bu basarilar dilerim.☺

0

evet hiç affedilecek bişey değil zaten yapan kişileri buldular mı bence banlamaları gerekiyor çünkü burda kaç kişinin hakkı var diye düşünüyorum o yüzden yapılması gerekn bişey açıkcası bazı arkadaşların yakalandığı ve uyarı aldıkların da sonra dan paralarında ona göre kesintiler yaşadıklarını gördüm bu yüzden yapılması lazım çünkü yarışma var birde özellikle o yüzden fazla hile yapan olabilir zaten sorumani ekibi soruları zaten görüp hepsine ceza veriyor bu da güzel bi sistem gerçekten 2 x bitmesine az bi zaman kaldı ama yarın pazartesi olduğu için millete bir atak göremiyorum yada gece girip saldırı yapmaları lazm 4 gün bişey kaldı ve poyrazim liderliği aldı ve farkı attı en rahat gerçekten o olsa gerek oda gerçekten büyük performans yaptı yani tebrik ederiz diğer sitelerle karşılaşma yapmaya kalkarsak farkı görebiliyorsunuzdur umarım o yüzden herkesin bi siteden çıkmamaları taraftarıyım daha çok üye olursa yarışmalar daha iyi eğelenceli olacak o yüzden diğer sosyal medya kullanan arkadaşlar için özellikle paylaşımlarda bulunsun ve üye çekelim herkes kazansın en azından üye çektikçe para kazanabilecez demektir anlamına geliyor siteye yakın zaman da yeni kurallar gelecek gibi sorumaninin verdiği sorular da öyle gözüküyor gelmesi taraftarıyım zaten özellikle referans üyeleri için daha iyi olacak yüzdelik dilim ile olacak büyük ihtimalle düşüncelerim bu yönde.

0

bence de çok iyi. ya zaten site kazançları zaten yüksek tutuyor ki. ya onu geçin bir yarışma bitmeden başka bir yarış başlatıyorlar. sırf biz para kazanalım diye. eee.. napılıyor bu sefer kopyala yapıştır. e abicim bu kadar paraya ihtiyacın vardı da gidip çalışsana. ne diye o parlak zekanı buralarda harcıyorsun. burada o kadar emek verip yazanlar var, onlardan da mı utanmıyorsunuz. ayrıca bu 3 gündür kazanclar x2 olarak yansıyor kazanç hanemize. ve zaten ne kadar uzun yazarsak yazalım cevapları o kadar çok kazandırıyor cevaplar. hem yarışmalar olmasa bile site bize hala kazanmamız için altın sorular soruyor. yani bunlar bize hep kazandırmak için. sitenin de buna karşılık bizden istediği tek şey var. kopyala yapıştır ya da kopya içerik yapmamak/üretmemek.

0

evet güzel banlıyor ama bazen gerçekten de kopya olmayan yazıları kaldırıyor mesela ben geçen bir şey paylaşmıştım de kopya olmadığı halde yani bildiğimiz söylediğim halde bana ve internet sitesi sunarak ben de verdiğim cevabı kaldırmış da bunu doğru bulmuyorum ve noktalama işaretleri nasıl kullandığım için de çoğu yazımı kaldırdı gerçekten de bunu doğru bulmuyorum.

0

kopyala yapıştır yapmadım hiç ama doğruyu söylemek gerekirse ara sıra cevabını bilmediklerime verilen cevaplardan okuyarak yazdıklarım oldu

0

evet bence yapmaları gereken de bişey diye düşünüyorum çünkü bazı arkadaşlar kopya içerik üreterek fazla para kazanmak için yaptığı şeyler ama hiç gerek yok diye düşünüyorum çünkü kimsenin hakkı yenmemesi lazım tamam para kazanılan bi yer ama bari kendi cümleleriniz ile bişey üretin ki bu kadar kişinin hakkına girmeyin yarışma olduğu zamanlar içerisin de özellikle bi anda fırlamalar oluyor ve nasıl oraya geldiğini anlamak güç gerçekten ama sorumani ekibi herşeyi yakalıyor gördüğüm kadarıyla bakarsanız aslın da olmaması lazım herkes bi emek peşin de burada ve bu da insanın canını sıkıyor gerçekten ama yapavak bişey yok malesef yapanı gördüler mi zaten affermiyorlar gördüğüm kadarıyla bi anda parası kesiliyor ve listeden bi anda aşağıya indiriyorlar ve daha fazlasını gördüklerinde ise banlamaya kadar gidiyor aslında uyarı bile vermemesi lazım ben olsam direk atarım ama olsun sitenin de belli kuralları var ve onun dışına çıkmamalısınız çıktığınız takdirde ne olacağını görütoruz elbet yakalanabiliyorlar yarışma esnasınıda daha çok görür olduk kimsenin hakkı yenmemesi lazım yapmaualım arkadaşlar bazı arkadaşlar yaptı ve cezasını aldı başka yapmayın ve örnek olaeak alın yani sorumani bunu ne yapar ne eder ve çözer o yüzden hiç bulaşmayın öyle şetlere kendi cümleleriniz ile yazın ki herşeyi sorumani ekibi de derin derin araştırmalara kadar girmesin sizi gözetim altına alınırsınız aman diyim yani bi para uğruna lütfen hak emekle kazanın onu hak ettim ben bu parayı diye rahat rahat yiyim diyim ben sizi öncelikle sorumani ekibi bizim için elinden gelenin fazlasıyla çalıştığını görüyorum ki çalışıyor o yüzden sizde böyle şetlere yapmayın diğer siteler gibi dwğiller çok farklı ve kaliteli bi alt yapısı olmuş gerçekten sitenin her zmaan sizin yanınızda olacağımdan eminim çünkü diğer bi madde ise yaptığı bize iyilikler bitmiyor 3 gün gördüğünüz gibi cevaplara 2 x koydular ve sitede olan kullanıcıları için elinden gelenin fazlasını yapıyor bence haftada en az 1 kez neredeyse yarışması var ve yarışmada başarı elde edenler göründüğü gibi para elde ediyor diğer siteler gibi saçma sapan bi yer depil bence oldukça memnun kaldım açıkcası ve sonuna kadar da ayrılmam galiba bu siteden yeteri kadar igliğinden dolayı çok teşekkür ederiz sorumani soru da çok güzel olmuş.

0

daha önce yapmadığım için net birşey söyleyemeceğim fakat doğru olduğuna inanıyorum insanlar burada çaba sarf ederken kopya içerikler yapmamız haksızlık olur kesinlikle . soru maninin bu konuda hassas olduğunu düşünüyorum .

0

bence çok güzel bi sistem kopyalama yapıstıma kimse yapmıyor ben bu sistemi çok sevdim

0

valla hic uretmedigim icin sorun yok :) bir kez banlanan gormustum oda ard arda sacma sapan sorular soruyordu bence yonetim guzel calisiyor

0

ben bu siteye iki hafta önce üye oldum. iki haftadaçok kişi banlandı. evet doğrusuda bu. bir kişi kopyala yapıştır yapabilir, uyarırsın hayla devam ediyorsa o zaman banlayabilirsin. bu sitede o kadar insan sabahtan akşama kadar bir ek gelir kazanıyım diye uğraşırken, biri çıkıyor kopyala yapıştır ile bir saat içinde yarışmalar ismi yokken bir anda üst sıralarda oturuyor.

0

boyle olmasi daha iyi kimse kimsebin hakkini yemiş olmaz haram para almaz kimse

0

valla bu konuda hiç taviz vermiyorsunuz. baya ban yiyen oldu sitede. :) ama maşallah diyelim işinizi çok iyi yapıyorsunuz sorumani ekibi. ama yeni gelenlerden de çok banlananlar oldu. işinize karışmak gibi olmasın da yeni geldikleri için kuralları bilmediklerinden dolayı bir uyarılsalar mı yeni yazarlar diyorum. hadi artık biz eski yazarlara kaçıyoruz artık ama onlar kuralları bilmeyince ve anında müdehele edildiğini bilmeyince onlar içinde acı olur. benimki naçizane bir öneri sorumani ekibi. yine siz bilirsiniz.