0

bir insanın ileri yıllarda sıkıntı çekmemesi ve başka çocuk bacak düşüncesi ile normal doğum olsun derdim. çünkü sezeryanla doğum bek sağlıklı olduğu söylenmeyen doğum şeklidir. sezeryanla ile doğum sonrası kadınlarda hastalık oluyor diye biliyorum .

0

herzaman normal doğum tercih edilmelidir. normal doğum olması gereken doğum şekildir. eğer anme adayı yapacağı doğum riskli değilse mutlaka normal doğum yapması kendisi için daha faydalı olmaktadır. maalesef bazı doktorlar kolay olduğu için sezaryen yöntemimi seçmektedirler. ama son zamanlarda devletinde bu işe el atmasıyla bir nebze normal doğuma karşı bir bilinç oluştu. normal doğum yapanlarla sezeryan doğum yapanların bşr farkıda şudur. normal doğum yapan anne adayı istediği kadar çocuk yapma şansına sahiptir. ama sezaryen ile yapılan doğumlarda anne adayı en çok üç defa çocuk yapabilmektedir. en iyisi olan ve doktorlarında gerek duymadığı zaman dilimlerinde yapılması en uygun olan doğum şekli normal doğumdur.

0

tabii ki de normal doğum, sezeryan doğum bir nevi yarımsın ,sakat anlamına gelir. yani sonuçta senin karnını kesiyorlar normal doğum daha sağlıklıdır her zaman.