0

24 lu suyu 10 teleye alsan tanesini 75 kuruştan satsan 18 tl yapar 8 tl kardasın

0

su satarak çok para kazana bilirsin ya hele havanın en kavurucu olduğu mevsimlerde 200 tl yi kazanırsın

0

su satarak çok para kazanan da var az da kazanan var bu ölçüt senin suyu nerede satıcağındır çok güzel işlek yerlerde su satarsan günlük güzel bi para kazanabilirsin bunu haftalık veya aylık olarak hesaplandığında sermaye ve masraf olmadığı bir işten bu kadar para kazanmak da güzel para getirebilir insana

0

aslında şu şekilde su satarsan güzel para kazanırsın diye düşünüyorum. özellikle yaz aylarında evde kendin şebeke arıtma suyunun dolaba bırakıp ve içine buz koyarak gündüzleri pazarlarda gezip ve su satarsan. gerçekten çok güzel kazanç elde edebilirsin. ama suyu hazır alıp hazır su satarsan sadece birkaç kuruş geçer eline ama arıtma suyu satarsan güzel kazanırsın hem bir işin de olur.

0

su satarak gunde ortalama ek gelir denecek kadar para kazanilabilir diye dusunuyorum. yani bimden 65-70 kurusa alsan, soguttuktan sonra gidip 1 liraya satsan hem sen karda olursun hemde helal para kazanmis olursun. ve bunda utanilacak bir sey yok bazi arkadaslar bundan cok utaniyor etrafimda kucukken bir suru ornekleri vardi ama bence bunda utanilacak bir sey yok yani sonucta su satiyorsun dilenmiyorsun ki. iste bazi degisik insanlar su satan kisileri dilenci olarak goruyor ve bazen cok agir kufurler edebiliyorlar. o yuzden dolayi su satarken bazi kufurlere karsi da sabir duymaliyiz.

0

yaz günü plajda sahilde ya da ağaç gölge olmayan yerlerde satarsan ve soğuk olmasına dikkat edersen baya kazanırsın ama önce suyun ucuzunu bul soğutmanın yolunu bul sonra satışa başla ama dediğim gibi bu yerlerde satarsan en iyi parayı toplarsın ben alanya da yaşıyorum yol kenarında satarak kimse para kazanamıyor çünkü insanlar yaşayarak öğrendiler arabaya susuz asla binmiyorlar

1

sanırım bu herkesin ara ara, özellikle yaz aylarında yaptığı bir hesaptır. güzel bir gelir elde edilebilir. özellikle suyu bulmanın zor olduğu anlar ve yerler tespit edilirse güzel bir kar bırakabilir kişiye.

0

ilginç bir soru olmuş. su satma işi fitmalaian hatta fabrikalaşan bir sektör haline bile gelmiş durumda. bu su satma işi trafikte tek tek satılan su kast ediliyor ise bu da satılan günden güne değişiklik gösterebilir. mesela bir maçta satılan su çok sayıda olabilir.

0

sattığın yere göre değişir ve tabi ne kadar vakit ayırabildiğine göre

0

yaz aylarında kalabalık bir şehirde, kalabalık bir caddede, 200 lira gibi bir satış yapabilirsin. ama sana kalanları da hesaplama gerekir tabi, en ucuz suyu alman gerekiyor ve buz gibi yapıp dondurucularda bekletip satman gerekiyor. çünkü ilık suyu kimse almaz, çocuklara belki satılabilir ılık su. kalabalık olmayan caddelerde de 50 60 lira bir kazanç sağlanabilir diye düşünüyorum, özellikle stadyumlarda, mezuniyet törenlerinde ve böyle kalabalık grupların da olduğu yerlerde cin gibi abiler, bırak suyu evde yapıp dondurma getirip satıyorlar. ama bence çok iyi bir ticari kafa bu. yapılması gerekiyor. eğer bir kişinin ihtiyacı varsa yapılması gerekiyor, ben de satabilirim yani bunda utanılacak hiçbir şey yok hatta onlardan su almamız daha mantıklı, çünkü bakkalda da bir lira, satıcıda da bir lira bir buçuk lira neyse. ama bence adamın ihtiyacı var ki, oraya kadar suları taşıyıp hizmet etmekten çekinmiyor, ve bence onun kazanması gerekir parayı da.

1

yani zabıtalar seni rahat bırakırsa ,özellikle yazın kalabalık bir yerde sattığında yani 100 tl kazanabilirsin. günlük bir ara ben karşıyaka'da su satan bir kız geldi yanıma günde ne kadar kazanıyorsun dedim abla dedi inan ki dedi kazan sağlayamıyorum.. günde dedi 50 tl kazanıyorum, bazı insanlar hiç almıyor dedi. su satanların da gerçekten zor yani kızın bana söylediklerine göre söylüyorum. ben de ama gene de helal olsun yani su satarak para kazanıyor.. başkası olsa gider hırsızlık yapar en kolayını seçer ve su satarken utanmıyor da zaten utanacak bir şey de yok sonuçta helal para yani benim tahminim 100 tl kazanıyordur.. o da kalabalık yerlerden bahsediyorum.

1

sayı nerede ve ne zaman sattığına göre değişir. kalabalık yerler ve suya ihtiyaç duyulan mevsimlerde güzel bir satış ve gelir elde edilebilir. tabi zabıtalar rahat bırakırsa.

0

aslında yazın çok güzel su satışı yapılabilir. eğer çarşıda zabıtaya yakalanırım diye endişeleniyorsanız ve pazar arabanızda varsa evinize en yakın kurulan pazara içine soğuk sular doldurulup pazar arabasıyla gidilip, pazar içindeki zabıtalara yakalanmamak için hemen pazar arabasının ağzını kapatırsın. kamufle edersin yani. pazarda çok güzel satış yapılacağından eminim yaz ayları... olmadı yine pazarların bir yerinde, giriş çıkış noktalarının olduğu yerlerde de durabilir, satış sağlayabilirsiniz. 200 su rahatlıkla satılacağından eminim yazın çok kalabalık yerlerde. ve 1 tl den bile satılmıyor artık. nadirdir yani 1 tl den satan yerler. çoğunlukla 1.25 olmaya başladı.. hadi 1 tl den satsan bile 200-300 civarı satılabilir diye düşünüyorum