0

günde kaç tane soru sorduğuna bağlı ama soru sormak dansa cevap vermek daha karlı diye düşünüyorum çünkü soruların tanesi 2 kuruş ama cevapları da 30 40 kuruşa kadar çıkabiliyor eğer zamanın varsa vaktin varsa cevaplayarak daha çok para kazanabilirsin gerçi soru sorarak kazanayım dediğinde daha çok vakit harcamak gerekiyor çünkü sadece iki kuruş veriyorlar bu sayfadan ne kadar kazandığın tamamen vaktini harcama ve emeğine bağlı o yüzden özgün cevap olmadığını da kabul etmiyorlar

0

o iste senin burada ne kadar aktif olduguna ve sordugun soru hizina bagli olarak degisir kardesim. ama deneyebilirsin. denemekten zarar gelmez. ama iste bir ayin 20 gunu de beyin bedava modu aktif oldugu icin artik her zaman soru soramayabilirsin. onun icin burada kim para kazanmak istiyorsa ikisini de yapsin derim. sadece soru sormak ya da sadece cevap yazmak olmuyor malesef. sıkılıyor insanlar malesef bir muddet sonra.yani senin aktifligine bagli bu durum acikcasi

0

aslında o ne kadar aktif olduğumuza göre değişir mesela ben 1 saat girerim gunde 2 lira kazanırım bir başkası 5 saat vakit ayırır gunde 6 lira kazanır. ciddi anlamda ne kadar kazandırıyor bilmiyorum ama yani soylediklerim tahmini hesaplar. ama kesin bildiğim şey ne kadar vakit harcarsan o kadar çok kazanırsın.

1

soru sorarak ayda ne kadar kazandığını bilmiyorum çünkü ben buraya katıldığın dan beri en çok beyin bedava modu olduğu için bu sitede en çok cevap veriyorum peki soru sorma fırsatım olmadığı zaten olsa bile yorgunluğum çok cevaplar üstündedir zaten beyin bedava modu geldiği zaman en az 10 gün 15 gün aktif olduğu için de soru sorulmuyor sadece cevap veriliyor ancak bu soruyu çok soru soranlar doğru cevabı verebilir ki onlar çok soru sorup ne kadar kazandığını biliyorlar kendileri.

0

soru sorarak aylik pek iyi bir miktar para kazanilamaz cunku bildiginiz uzere cok soru sorduktan bir sure sonra beyin bedava modu aktif oluyor ve soru sorma ozelligi gecici olarak kapatiliyor. yani sadece cevap verebiliyorsunuz. ve soru sorma uzerine plan yaparsaniz pek kazanamayabilirsiniz ve beyin bedava modu araya girdiginde planiniz sasabilir. bu yuzden dolayi cevaplara odaklanmanizi tavsiye ediyorum ama ayni zamanda da cevaplardan biraz daha da az olsa da sorulara da yonelebilirsiniz.

1

sorulardan ziyade cevap odaklı bir kazanç planı yapmanızı tavsiye ederim. çünkü soru sormaya odaklanırsanız beyin bedava modunda bocalarsınız ve hesabınız şaşar. hem cevaplardan alacağınız ücret sabit olmadığından kazancınız daha verimli olacaktır. aylık kazancınız da artık sizin aktifliğinize, özgün içerik üretmenize bağlı.

0

öncelikle şunu söylemeliyim ki soru sorduğunuz zaman iki kuruş alıyorsunuz ve pek bir yüksek miktar almıyorsunuz. soru soracak olur iseniz her seferinde 1 aylık tahmini kazanç geliriniz yani 50 tl 60 tl civarında olabilir normal cevap verdiğiniz zaman gelirinizin daha attı görülebilecektir ve soru sorma yok cevap verdiğiniz zaman geliriz tahmini 100 lira falan olacaktır tabii ki de bunlar sürekli listeden çıkmak 7/24 aktif olduğunuzda ama diğer türlü azalacaktır ve düşecektir diye düşünüyorum sorun hakkındaki cevabım bu şekildedir.

0

bence soru sormak fazla kazandırmaz cünkü 0.02 kuruş ile nereye kadar kazanıcaksın günde 400 500 soru sorman lazım bu kadar soru da soramassın cünkü beyin modu aktif olur otomatikmen. en iyisi yoruma dayalı olan sorulara uzun cevaplar yazarak 0.05 kuruş 0.10 kuruş arası bir miktar almak daha mantıklı günde 2 3 saatini bu siteye versen güzel kazanclar elde edersin.

0

günlük ne kadar soru soracagina bağlı mesela günde 10 soru sorarsan günlük kazancın 20 krs olur ve bunu 30 ile carptigimizda ayda sace 600 kuruş kazanırsın yani senin soru sorma potansiyeline bağlı olarak değişir.

0

maksimum kazanacağın ne kadar vakit harcayacağımız ile ilişkilidir. dolayısıyla sitedeki bütün soruları cevaplarsak 2.kez cevaplasak baya alabiliriz. ama bir soruya 2 kez cevap verebilir miyiz?

0

denemek lazim. ama iste o kadar soruyu nereden bulacaksin. millet gibi isim anlami atasozu anlamiyla bogarsan brlki derim ama artik sikayet edilmekten de uyari alirsin surekli anlam sorarsan

0

bu günlük ne kadar sorduguna baglı sorulan soru *0,02 ile çarparsan çıkmış olur genelde cevap verdiğim için bilmiyorum ama beyin bedava modu aktif olmasa 24 saat günkük 1000 soruya kadar sorula bilir saçma sapanda olsa her soruya 0,02 krş verdiği için