0

şimdi şöyle bi mantık yapalım. simidin tanesini 30 kuruştan aldın 50 tane. 50 çarpı 30 1500 kuruş bölü 100 yaparsak 15 tl veriyosun. ve bu 50 tane simidi taze ve sıcak bi sekilde ayrıca kalabalık olması önemli. eğer hepsini satarsan 50 tl cebine girer ve 45 tl kâr edersin. güzel iş yani bence

0

bence simit satarak gün içinde güzel meblağlar elde edebilirsiniz. bu simitin tanesini ne kadar sattığınıza, ortamın kalabalıklığına ve simiti aldığınız fiyat üzerine koyduğunuz ücret ile elde ettiğiniz kar oranına bağlıdır. simiti hastane çıkışı, okul çıkışı ya da şehir meydanı gibi kalabalık ve insanların bolca satın almayı tercih ettiği yerlerde satarsanız gerçekten güzel bir ücret elde edebilirsiniz. şu anki durumda tanesini 1.5 tl'den sattığınızı düşünelim ve günde 100 tane satsanız 150 tl cepte oluyor zaten. bir de günlük kazanç sabit olmaz zaten. kimi zaman 10 tane satarsınız kimi zaman 100 tane hatta daha fazla da olabilir. dediğim gibi çevre koşullarına ve performansınıza bağlıdır.

1

nerede sattığınıza, kaç tane sattığınıza, ürünün maliyetini ne kadara getirdiğinize, karınıza göre değişiklik gösterecektir. her gün de aynı satılmaz elbette. karın tokluğuna çalışılır, yuvarlanıp gidilir kanaatimce.

0

simit satarak şu anda para kazanmaya çalışan o kadar kişi vardır ki anlatmak mümkün değil. tabii ki maliyeti pek fazla bir şey olmasa da günlük gelir en aşağı 200 tl'ye kadar çıkabilir. özellikle kalabalık yerlerde simit satıyorsak daha fazla kazanç anlamına geliyor.

0

simit satarak bence günde en fazla kazanacağımız miktarı 150 türk lirasıdır. ben bunun üstüne çıkacağını düşünmüyorum.

0

simit satarak günde 500 tl kazanabiliriz kalabalık yerlerde durmak gerek ve birazda ucuz satacaz ki daha çok kazanırız.