0

delikanli adam karisini dovmez karisini sever sayar cogu insan kadin siddetine sesiz kaliyo ve bu yaptiklarinin yanlis oldugunu dusunuyorum ve cogu zaman insan bu yanlisi fark edip tes zamanda bu yoldan dobmemizin bilincinde olursak cok iyi olacagini dusunuyorum insallah oylede olur

0

delikanlı adam demişsiniz de; tamam adam delikanlıdır ama kadın ne kadar kadındır. ne kadınlar tanıyorum insanı tahrik eden. vallahi karşılarındaki adama gıpta ederek bakıyorum allah ne sabır vermiş diye, kadın resmen vur bana diyor adam sabrediyor.

hep erkekleri sorgulayacağınıza azıcık da kadınları bir sorgulayın bakalım neler çıkacak.

0

hayır kesinlikle uygulanmaz şiddet ancak güçsüz ve korkak insanların işidir. kendilerini başka türlü ifade edemedikleri için kendi güçlerini ispatlayabilmek için güç gösterisin de bulunarak şiddeti meşru hale getirir. bunu yapmaktan zevk duyarlar ve kendilerin de bunu hak görürler. şiddet göstsrem biri delikanlı olamaz hatta delikanlıyım diye ortalıkta dolaşamaz bile. şiddet uygulayan bir insan karşındaki insana nasıl yaklaşacağını nasıl davranacağını bilemez. o sadece şiddeti bilir ona alışmış öyle görmüştür. şiddet gösteren karşısındakine sevgi duyamaz sevgi birini incitmek demek değildir. dolayısıyla şiddet gösteren biri sevgisiz ve saldırgan biridir

0

kesinlikle hayir adi üstünde delikanli adam delikanli adam dedğiğin karisin kizina el kaldirmaz şiddet uygulamaz tam tersine onlari herşeyden korur onlar için canini vermeye razi olur delikanli adam dediğin mert olur toplumunu sever büyüğünü küçüğünü bilir kimseyi ayirt etmez kimseden birşey beklemez ve herkesi karşiliksiz sever ve herkese karşiliksiz yardim eder çevresine duyarli yardimi sever ve her zaman iyilik için koşandir yani mert adam delikanli adam karisina kizina şiddet uygulamaz

0

delikanlı adam ne eşine nede basşka birine şiddet uygular delikanlı adamın bi adamı ve duruşu vardır.her önüne gelen delikanlıyım diye geçinir ama iş zora gelince şiddete ve başka şeylere başvururlar.insanların şiddete meyilli ve kendisini bi bok sanmasını delikanlılık olarak görüyolar belli bi kesim özellikle cahil olan insanlar kendi eşlerine karşı şiddet uygulayarak namus ayagına kendini delikanlı oalrak gösterip belli bi havalara giriyolar bunlar hep cahillikten kaynaklanıyor.delikanlılıgın anlamını bilseler kendilerinden bibok olmayacagını anlarlar.

0

delikanli kisi esine deil sadece kimseye zarar vermez onu gercekden adamdir delikanli kisi sever kollar sahip cikar delikanlilik orantisiz guc kullanmak deildir ama gunumuzde bunu farkli amaclarla kullananlar var malesef.

0

asla böyle bir şey söz konusu bile olamaz.

1

delikanlılık şiddet uygulamak yada şiddet uygulayan insan anlamında değildir. delikarlılık; harbiliktir, dürüstükür, yardımseverlektir, adam olmaktır. delikanlı adam hele hele muhtaçlar, acizlere, yaşlılara, çocuklara, kadın ve kızlara kesinlikle şiddet uygulamak, onlara saygı sevgiyle yaklaşır.. saygılarımla

0

delikanlı olan bir insan karısına şiddet uygulamaz. eğer o insan delikanlıysa çıksın dışarıda ki erkeklere gücü yetmiyor. işte öyle erkeklerin de maalesef erkeklere gücü yetmiyor. çünkü ben öyle bir insana delikanlı demem zaten kadınlar şiddet uygulayan adam adam bile değildir. benim gözümde sonuçta kadın ya bir erkeğe gücü yetmiyor senin nasıl bir kadına gücün yetiyor ben gerçekten de anlamış değilim. allah'a nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum. ya kadının canı nedir? kadınların çiçektir. kadınlar ağır iş bile yapamazken ama bazı erkekler tarafından şiddet görüyorlar yazık günahtır kadınların değerini bilmek lazım. sonuçta herkesi doğuran bir ana tüm kadınlarda anne adaydır. ama işte bazı insanlar bunu anlamıyor cahil ailelerinden bir şey göremedikleri için böyle yapıyorlar. adam gibi adam olan insan karısına el kaldırmaz onu sevip sayar ilgi gösterir eğer zaten şu dünyada gerçekten adam gibi adam bulmak çok zor ne diyeyim şiddet gören kadınlarımızın rabbim yardımcısı olsun. eğer bu türkiye'de adalet yoksa öteki dünyada adalet var. bu dünyada korkmuyor olabilirler ama öteki dünyada rabbim hepsinin hesabını soracak bazı kadınlar şanslı değil işte erkekler kavun değil ki koklayasın da anlayasın bu bana şiddet atar mı ,atmaz mı? diye bilemezsin. yani ondan dolayı işte diyeceklerim sadece bu kadar.

0

en nefret ettiğim huylardan bi tanesidir.yahu kadına hiç şiddet uygular mı kadın dediğin zaten çiçektir.onlara ne kadar sevgi ile aşk ile davranırsak bi o kadar da kendileri yumuşar.

0

bence şiddet bir insanlık suçudur.yani anlam veremiyorum sen onu korumak yerine dövüyorsun ve ağlatıyorsun.severek evlen yada evlenme hiçbir şekilde vurmaya hakkın yoktur.adamlık sokakta ben adamım diye gezmek değildir.evine ekmek götürüp eşine iyi davranmak onu üzmemek adamlıktır.

0

şiddetin her türlüsüne kesinlikle karşıyım ve delikanlı adam eşine tabii ki de şiddet uygulamaz.bu insanlığın gereğidir.bunun yanında, dinimiz eşleriniz size emanettir diyerek onlara sahip çıkılması gerektiğini vurgulamıştır.delikanlı adam emanete hıyanet etmez.