0

birikim her zaman karlidir. birikimin katlamasi da iyi olur ama katlamasa bile gün gelince insanın toplu bir paraya ihtiyacı olduğunda birikimleri yardıma koşar.

0

evet karlıdır. ben bu zamana kadar çalışmadan da aldım... tl olarak kalsaydı daha da erirdi o para mesela

0

altin in degeri yukseliyor simdi alip 5 sene sonra bozan iyi para yapmis olurusun. o altinlari yapmak marifeti onlari harcamadan elinde tutmak daha buyuk marifetir o yuzden dikkatli olunmasi gerke aldinmi iradene sahib cikip harcamazsan altina yatirim yapmak iyidur tavsiye ederim iyi aksamlar.

0

altın bu zamanda cidden yüksek fiyatlara satılmaktadır.ilerleyen zamanlarda altın fiyatları illaki artmaya devam edecektir.bu yüzden altına yatırım yapmak gerçekten kârlı bir iştir.evlenecekseniz birkaç sene sonraya kadar sevgilinizle birlikte altın biriktirip masrafları ordan karşılayabilirsiniz.

1

altın fiyatları bir anda arttığı için önceden çalışıp biriktirseydik daha karlı olurdu. yine de şuan param olursa ilk işim altın alıp saklamak. zamanla altın fiyatları daha da artacak gibi geliyor.

0

ev gecindiriyosan biraz zor altin biriktirmek. çünkü acil bir durum oluyo yada düğün vs tek tek geri gidiyo. kârı koca çalısıyosa o zaman biraz birikim yapılabilir. tek kişinin calismasiyla birikim yapmak çok zor.

0

calisarak altin alip biriktirmek cok mantik akti herzamannkar eder o yuzden mantikli.