0

cevabı çok basit ıvır zıvır olmayacaksın sadece gerekli şeyleri alacaksın

0

eğer para biriktirmek istiyorsan öncelikle para kazanman lazım bir de istikrarlı olman lazım biriktirdigin parayı harcamaman lazım eğer harcarsan bir daha para biriktiremezsin. çok para olsun ve kisa zamanda biriktireyim diyorsan burada bayağı bir takilman lazım sorulara uzun uzun cevap vermelisin ve her gün burada belirli bir süre kalmalisin.

0

para biriktirmek icin oncelikle kararli olmak gerekiyor. birde daha yeni baslayan biriysen eger birikim yapmaya, o zaman kendini fazla kasmadan ufak ufak baslayabilirsin. bu nasil olur iste bir tane kumbara yaparsin gunluk 1 tl atabilirsin o kumbaraya. 1 liranin altindaki paralar icin ayri bir kumbara olusturabilir, oradaki paralaei butunlestirdikce, gunde 1 tl attigin kumbaraya atabilirsin mesela. yani birikim yapmaya yeni baslayan kisiler bu sekilde sıkılmamış olur en azindan.

0

para biriktirebilmek icin ilk once harcamalarini azaltmalisin 5 lira harcayacagina 3 lira harcayip kalan 2 lirayi kumbaraya atmalisin en onemlisi de kumbara da birikim yap.alisin ama kilitli kumbara olsun ki bir daha acma sansin olmasin dolduktan sonra acarsin ihtiycain oldugunda alamayasin icinden

0

para biriktirmek için paranı hesabına yatırabilirsin, kumbara kullanabilirsin. burada kazandığını harcamadan veya bir kısmını harcayıp bir kısmını harcamayarak saklayabilirsin. bu şekilde para biriktirilebilir. eskiler biriktirip altın alarak da birikim yapmış, halen de bu şekilde para biriktirenler var.

0

ben para biriktirirken hep kumbara kullanirim. ama kilitli degil. kirip acman gerekiyor o kumbarayi. buyuklerinden kullaniyorum iyi de para cikiyor icinden. :) sonra calisansan maasinin belli bir kismini (mesela ben maasimin %25 ini ayiracagim birikim icin diyorum. gibi) ayirabilirsin. o ayiracagin % lik sana kalmis. istersen %10 de..