0

arkadaşlar ısı işlemlerinden bahsetmiş bende şunu söylemek istiyorum saç için bence en temel dikkat edilmesi gerekilen nokta beslenme şeklidir eğer sağlıksız besleniyor ve sağlıklı güzel saçlar istiyorsanız ne kadar ısı işlemlerine ara da verseniz bu çok zordur o yüzden önce sağlıklı beslenme

0

kişide saç kırılmalarınom meydana gelmesinin sebebi, düzleştirici veya maşa türü aletleri eğer çok sık kullanıyorsa bundan dolayı saçlara çok çabuk kırılma yıpranma gibi durumlar meydana gelir. özellikle cansız saçlarda veya dökülmeler yakın kuru cansız olan saçlar bu tür etkileri gösterebilir bunun için saçlarınıza bakım yapmanızı öneriyorum. yoksa kırılmalar hep olacaktır devam eder. saçlarınızı boyamak açtırmak gibi saçınıza yaptırdığınız kimyasallar bunda etkilidir saç kopmalarına kırıkların yol açar. bu yüzden saçlarınıza herhangi bir alet ile dokunmazsanız kırık oluşumunu da engellemiş olursunuz ayrıca zaman zaman uçlarından aldırırsanız daha sağlıklı saçlara sahip olursunuz. saçlarınızı ara ara kestirmeli, bakım yapmalı ve düzleştirici maşa gibi aletleri sürekli kuklanmamalısınız ayrıca saçlarınızı devamlı açtırmamalısınız başka bir renge boyatmak maksadına. çünkü bu sayede saçlar cansızlqşır kurur dökülür yıpranır ve uçları kırılır daha kötü durur ve bu durumda belli olur.

0

ilk olarak tarama işlemi nazikçe yapılmalı hatta saçlarınız çok karmaşık ise önce tıkanmadan saç yağlarından kullanmalısınız. saçlar en çok tarama yapılırken kırılıyorlar çünkü. daha sonra saçlarınızı düzleştiysek yerine dön çekmelisiniz. düzleştiriciler de saçı yıptatıp kıran en önemli unsurlardandır. saçlarınızı at kuyruğu yaparken de çok sıkı olmamasına dikkat edin çünkü sıkı toplanan saçlar kırılarak dökülmeye başlıyor mümkün olduğunca geniş bir şekilde toplamalısınız.

0

çok fazla ısı işlemi uygulanırsa kırılmalar olur çok fazla yanlış tarama sonucunda da kırılma olur . aynı şekilde saçları ne çok kuruyken tarıyorum ne de ıslakken duşta çünkü o zaman da çok hassas oluyorlar

0

saç kırılmalarının ana sebebi, saçın aşırı yıpranması ve vitaminsiz kalmasıdır.diğer saç kırılma nedeni ise fön,röfle gibi ısı işlemlerinden dolayı saçın esnekliğini kaybetmesi de vardır.bere,şapka kullanımı sonucunda da s havasız kaldığı için kırıklar oluşur.