0

evet illaki bunu yapmayı düşünmüştüm, hattâ muhakkak ileride de bu olayı tekrar aklımdan geçireceğim ama inşallah öyle bişey yapmam :)

0

benim genellikle hayatta yaşama isteği olmadığı zamanlarda aklima geliyordu ama hiç intihar etmeye kalkismadim sadece aklımdan geçiyordu ama kendime kiyamam ve bunu yapamam hem intihar etmek çok günah ve arkamızda kalan insanlar bizim için çok uzulurler depresyon anında arada aklima düşüyor ama yapmıyorum. bizim bir arkadaş vardı derdi ki intihar ederim geliyor geliyor şu bileklerimin güzelliğine bak kiyamiyorun derdi ama saka maksatlı derdi. intihar etmek çok yanlış bu davranış intihar etmek yerine sorunlarimizdan kaçmak yerine onların üstü gitmeliyiz ve kaçmak yerine sorunumuzu çözmek için çalışmalıyız.

0

geldi ama yapamadim ama sebebi cok sacmaydi diyebilrim yani intihar etmek cok sacma bisi cunku allah in verdigi cani anca allah alir ondan baska kimsede alamaz zaten cok buyuk bi gunah cehennemde yanmayi kimse istemez.

0

intihar etmek ağır depresyon ve cinnet getirme durumudur. aynı zamanda büyük bir de cesaret gerektirir. hiç düşünmedim. inşallah rabbim intihara sürükleyen acı, üzüntü vermesin bize.