0

aşk acısının tedavisi keşke olsa ama maalesef yok. ancak kendine yeni hobiler edinip sevdiklerinle vakit geçirerek oyalanabilirsin. ama unutmak garanti değil sadece yokluğuna alışabilirsin başka uğraşlar sayesinde.

0

aşk acısının tedavisi yoktur kardeşim en iyi yol unutmaktır,tabi onuda başarabilirsen .onuda başaramazsan vay haline o zaman bitmişsin demektir:)

0

aşk acısının tedavisi yoktur umursamaz olcaksın yeterli umursamaz olursan umursanırsın

0

aşk acısının tek tedavisi zamandır başka da tedavi şekli yoktur ne zaman unuttuk o zaman açmış diner

0

hicbirsey anlamli gelmez tedavisi yoktur olsada tedaviyi reddeeder adam asik ilacı sevdigi antibiyotik deilki. allah baska dert vermesin zor

0

günümüzde aşk acısına henüz bir tedavi bulunamamıştır. aşk acısının en kötü yanlarından biri de sürekli olarak ağlama isteğidir. platonik aşklar her zaman hüsranla sonuçlanır zaten.mesela tedavi sürecinde yine sizi tedavi edebilecek kişi sizi bu hale getiren kişidir. ondan başka kimse sizi tedavi edemez zaten.aslında en güzeli kimseye aşık olmamaktır. tabii ki aşık olmak bizim elimizde olan bir şey değil ancak yine de biraz daha dikkat etmeliyiz. sonuçta üzülen yine biz olacağız.

0

ask acısının pek tedavisi yoktur sadece biraz depresyona girersin onu asla unutamazsin yaran kabul bağlar ama hep kanar içten içe unutmak kolay değildir.ozelliklede çok seviyorsan unutamazsin .herşey sana onu hatırlatır tüm şarkılar , tüm yolda gezen çiftler herşey onu hatırlatır tam unuttum dersin yine görürsün hatirlarsin .kolay bisey değil yaşamayan bilmez acısını. ve öyle ilaç verilip tedavi edilecek cinsten birseyde değil bu .