0

sadece bir kere katilma imkanim oldu benim. onu da para biriktirerek gitmistik abim, annem ve ben. canakkale gelibolu'ya gitmis, gezmistik. sehitlikleri, o savas mevkilerini gormek ayri bir duygu. grcrn sene nisanda gitmistik. o kumbaramizi patlattiktan sonra yrni bir kumbara yaptık, yarisina geldik suan ama daha fazla yeri gezebilmek icin mumkun oldugunca kâğıt para da atmaya calisiyoruz. bu sefer bu kumbaradan cikan paralarla iki yere gitmeyi planliyoruz. tur ucretlerinden fazla bir pars cikarsa o parayi da oradan hediyelik filan aliriz diye elimize harclik yapmayi bile planliyoruz. oyle gittigimiz yerlerden birkac arkadasima hediye alip goturmryi cok seviyorum.

0

kultur turlarina bir kere katilma sansim oldu oda kapadokyaya idi keyifliydi gerçekten

0

ben mardin'e turla katılmıştım gerçekten büyüleyici bir şehir insanı adeta içine çekiyor gidip görülmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

0

kültür turlarına katılmayı severim en son gap turuna katıldım. karadenizin bir çok yerini gezdim fakat turla değil. önümüzdeki yıllarda imkanlarım elverişli olursa karadeniz turuna katılacağım.

0

katılmayı çok seviyorum ve istiyorum fakat hiç denk gelmiyor

0

1 kere katıldım ben. onu da çanakkale'ye yaptım. bundan sonra kısmet olursa hep turlara katılıp bir yerleri gezmek istiyorum.