-1

bence ölüm diye bir şey olmasaydı eğer hayat sıkıcı olurdu ve zaman geçmek bilmezdi. yani insan hayatta kaldığı sürece mücadele diyor sevdikleri ile vakit geçiriyor belki işine gücüne bakıyor hayattan zevk almaya çalışıyor ama bir şekilde öleceğini bilerek yaşıyor eğer ölmediğini bilse hayat çok daha farklı bir yer haline gelirdi bence. insanlar birbirine karşı çok kötü olabilirdi mesela. ya da yaşayarak tüketir dik herleyi bence ölümde yaşamak için bir nimet sayılabilir vakti zamanı geldiğinde ölümde insan içindir. ölüm olmasaydı eğer hayat çok sıkıcı ve uzun olurdu bizim için belki de insanlar zamanla delirir ve çıldırırdı evet buda mümkün olabilirdi neden olmasın ki bu bakımdan ölüm benc elması gerken birşey. ölüm olmazsa hayat daha yalanıkmaz hale gelebilirdi. bir gün öleceğimizi bilerek yaşamak benceçokd aha iyi bir şey. çünkü sürekli yaşamakta yorar ve bir müddet sonra sokardı insanı

2

diğer cevapların aksine, ölüm olmasaydı insan artık üreme ihtiyacı duymayacak bir medeni seviyeye gelirdi. böylece nüfus olması gerektiği düzeyde kontrol altına alınarak kendi kendine yetecek seviyelerde tutulurdu.

-1

dünya insan kaynardi ve sigamazdik.şunu yaşanmaz bir hal alırdı çok kalabalıkta yaşanmaz. devlet başa çıkamazdı o kadar insanla yaşam zorlaşır besinler bize yetmezdi .

-1

dünya yaşanmaz bir hale gelirdi düşünsene insanlar sürekli çoğalıyor iğne atacak yer kalmazdı çok fena