0

yemek yapmayan kız evlenebilir mi evlenemezsin ki yani evet yemek bilmiyor olabilirim yani öğrenebilir zamanla kızların yapmaya iş yoktur evlenebilir ya sıkıntı değildir yemek yapmamak ama öğrenilir yemek yapmak bilmek daha güzel bir şey ama sen bilmiyorsan da sıkıntı yoktur bence çünkü yani öğrenilir, o yüzden buna zaman vermek gerekir yani yapmayan kız niye evlenemezsin. çok saçma bir düşünce gitsin dışarıdan yesin daha iyi bence yani yapmamak daha güzel.

0

evleniyorlar bu zamanda evlendikten sonra ogreniyorlar

0

ya neden evlenilmesin bence evlenilir. hem beraber yapar beraber de öğrenir yani.

0

evlenir yemek yapmak öğrenilir şimdiki kızlar okuyor evlendikten sonra öğrenirler

0

yani evlenebilir bence ama,bilmemek degil ogrenmemek ayiptir demisler.:)

0

evlenilir niye evlenilmesin. yemek yapmakta zamanla öğrenilecek bir şey yani. hem beraber de yapılabilir. zaten bence her iki cinsinde yemek yapmayı bilmesi, bilmiyorsa da öğrenmesi gerekir. ve en güzeli beraber yapmak.

0

evlenir bence.evlendijten sonra kaynanasindan yada internetten bakabilir yani.simdi internette her yemegin herseyin tarifi var.yemek yapmak kolay hemen ogrenilir.onemli olan yemegin lezzeti.

0

hayir yemek yapamayan kiz hic bir seyi yapamaz bence

0

neden evlenemesin ki kızlar sadece yemek için evlenilmez aslında kadınlardan temizlik yemek veya herhangi bir iş için evlenilmez kadın issterse yapmayabilir öyle bir yükümlüğü yoktur yemek yapmazsa kendide aç kalacaktır temizlik yapmazsa kendi de pis ortamda oturacaktır yanlış anlaşılmasın ama erkek kadına yemek veye benzeri bir iş yapmıyor diye yargılayamaz öyle bir hakkı yoktur kadında yapmak zorunda değildir erkeğin kadından tek hesap soracagıyı veya kadının tek hesap verecegi yer oalrak affedersiniz ama yataktır kadın sadece yatakta erkege sırtını dönemez diğer yönlerde erkek kadından hesap soramaz yemek için temizlik için vs. giler

0

evlenir. evlenince öğrenir. o dert bile değil.