0

evde oturup calışmayan erkek tabikide vardır fakat googlede para cok var internet üzerinden bir şey yapıyordur calışmayan kişilerde bakın mesela fenomenler internet üzerinden kazanıyor parayı calışmıyorlarda.

0

yani evde oturup da çalışmak istemeyen erkek benim gözümde erkek değildir. bir de özellikle evli bir insansa çalışmak zorunda eğer çalışmıyorsa o zaman evlenmeyecek bekar insana bir şey diyemem eğer ailesi ona destek oluyorsa eğer olmuyorsa onun da çalışması lazım.. kendi ayaklarının üstünde durması lazım eğer bekarlıginda çalışmazsa evlendikten sonra zaten o insan hiçbir zaman çalışamaz çalışmak ona çok zor gelir. ben de çalışmak çok güzel bir şey ben de bekarken çok çalıştım. çocukluğumdan beri şu an evlendim çalışmıyorum bebeğim çünkü benim 14 aylık onunla bakıyorum zaten anneye ihtiyacı var.. bir bebeğin çok şükür benim eşim ne olursa olsun çalışır ama kuşadası'nda inşaat sektörü durduğu için şu an çalışamıyor ne yapacağımızı da bilmiyoruz. allah büyük diyorum ama erkek dediğin çalışması lazım erkeğin çalışması çok önemli ekmek parasını her zaman erkek getirir evde sadece oturacak olan da kadındır.. kadında çalışabilir eğer isterse ama kadının görevi evde oturmak, erkeğin görevi ise çalışmak. erkeğin sorumluluğudur çünkü.

0

evde oturup reelde çalışmak istemeyen kişiler çok vardır. internet denilen bir ortam var internet üzerinden kendi kazancınızı biraz araştırma yaparak çıkartabilirsiniz.